Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

H oμαδική έκθεση “Contemporary Now” από την Edit Gallery έρχεται στην Λευκωσία

Πρόκειται για την πρώτη της offsite pop-up έκθεση από διεθνείς και Κύπριους σύγχρονους καλλιτέχνες.

Η Edit Gallery με έδρα τη Λεμεσό ταξιδεύει στη Λευκωσία και παρουσιάζει την πρώτη της offsite pop-up έκθεση, με τίτλο “Contemporary Now”. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, μεταξύ 6πμ-9πμ.

Καλλιεργώντας ένα ποικίλο δημιουργικό περιβάλλον, η έκθεση περιλαμβάνει ένα εκλεκτικό μείγμα από τους διεθνείς και Κύπριους σύγχρονους καλλιτέχνες που ανήκουν στο δυναμικό της γκαλερί. Παρουσιάζοντας τόσο ανερχόμενους όσο και καταξιωμένους καλλιτέχνες διαφόρων επιρροών και προελεύσεων, στοχεύει στη δημιουργία ενός διαλόγου και την προώθηση της σύγχρονης τέχνης. Η έκθεση καθρεφτίζει τα περίπλοκα ζητήματα που διαμορφώνουν τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο μας και ρίχνει φως στις νέες προοπτικές και τις εικαστικές γλώσσες που εξερευνούν αυτοί οι καλλιτέχνες.

Η έκθεση εκτείνεται πέρα από τον χώρο της γκαλερί, και αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον της γκαλερί για τον καλλιτεχνικό πειραματισμό έξω από το συνηθισμένο της περιβάλλον. Στόχος είναι να δοθεί σε ένα ευρύτερο κοινό η ευκαιρία να παρακολουθήσει τη δύναμη και τη δυναμική της σύγχρονης τέχνης.

Στην έκθεση συμμετέχουν: Alec Cumming (UK), Alejandra Atarés (ES), Φίκος (GR), Hannah Rowan (UK), Jess Cochrane (ASTL), Johannes Holt Iversen (DK), Λευκή Σαββίδου (CY), Mathieu Frossard (FR), Mariandrie (CY), Φίλιππος Θεοδωρίδης (CY), Στέλλα Καπεζάνου (GR).

Διάρκεια Έκθεσης: 8 – 18 Δεκεμβρίου 2022.

Info: Αχιλλέως Λιασίδου 15, Παλιά Πόλη Λευκωσίας, Λευκωσία.

Διάβασε ακόμη