Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Διονύσης Σαββόπουλος: Για δύο συναυλίες στην Κύπρο με ελεύθερη είσοδο

Τον Σεπτέμβριο σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Ο Έλληνας μουσικοσυνθέτης Διονύσης Σαββόπουλος επιστρέφει στην Κύπρο για δύο εμφανίσεις με ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα. Η συναυλία με τίτλο “Αχ, Ελλάδα  σ’αγαπώ” πραγματοποιείται στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, με διοργάνωση από την Επιτροπή  Εορτασμών Κύπρου  1821 -2021 σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Θα ακουστούν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Διονύσης Σαββόπουλος προλογίζει και μας ξεναγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι στο μουσικό πολιτισμό της  Ελλάδας.

Οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στις 10 Σεπτεμβρίου και στη Λεμεσό, στο Κηποθέατρο, στις  11 Σεπτεμβρίου. 

Στις συναυλίες συμμετέχουν το Φωνητικό Σύνολο Διάσταση η Φιλαρμονική Ορχήστρα Μέσα Γειτονιάς και Λαϊκή Ορχήστρα. Μαζί με το Διονύση Σαββόπουλο και το Φωνητικό Σύνολο Διάσταση τραγουδούν ο Δημήτρης Φανής και η Αννίτα Κωνσταντίνου.  

Τις ενορχηστρώσεις έκαναν ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, μόνιμος συνεργάτης του Διονύση Σαββόπουλου  και ο Βάσος Αργυρίδης , οι οποίοι  έχουν  την μουσική διεύθυνση. Τις εκδηλώσεις στηρίζουν  οι Δήμοι Στροβόλου και Λεμεσού.

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η εξασφάλιση εισητηρίων.

Info: www.shoptickethour.com, σε όλα τα ACS couriers και για τη Λεμεσό επίσης από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158».

Διάβασε ακόμη