Αυτό είναι το νέο super deluxe ξενοδοχείο της Μυκόνου

Πρόκειται για το “Destino Pacha Μykonos Hotel” που έρχεται κατ’ ευθείαν από την Ίμπιζα.

Ο διεθνής  Όμιλος Pacha απόλυτα ταυτισμένος με την ψυχαγωγία και τη φιλοξενία στην Ίμπιζα κάνει φέτος την κάθοδο του στο νησί της Μυκόνου με τρία ξεχωριστά πρότζεκτ. Πρόκειται για το θρυλικό “Pacha Club”, το restaurant-club-cabaret “Leo’s Mykonos” και το πολυτελές “Destino Pacha Μykonos Hotel”.

Το super deluxe “Destino Pacha Μykonos Hotel” προσφέρει ένα ιδιαίτερο concept που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή, τη διασκέδαση με διεθνούς φήμης DJ, τις φίνες γεύσεις και αναδεικνύει το wellbeing.

Για τη δημιουργία του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου “Destino” το Pacha Group, επέλεξε το “Oniro Mykonos” στον Άγιο Στέφανο, ιδιοκτησία της εταιρείας Treppides Investments, που θα αναλάβει να διαχειριστεί, και το οποίο μετονομάζεται και μετατρέπεται στο super deluxe “Destino Pacha Μykonos Hotel”.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου Pacha στην Ελλάδα και η άφιξη του αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο hotelling.

Το “Destino Pacha Mykonos Hotel”  θα υποδεχθεί τους πρώτους του πελάτες την 1η Ιουνίου 2021 και ήδη έχει αρχίσει να δέχεται κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του www.destinopachamykonos.com Διαθέτει 34 πολυτελή δωμάτια και 6 κορυφαίας αισθητικής σουίτες, με θέα το Αιγαίο πέλαγος και με σχέδια μελλοντικής επέκτασης του σε 55 δωμάτια και σουίτες.

Στα δωμάτια κυριαρχούν οι λευκοί τοίχοι και το φυσικό ξύλο με εκλεπτυσμένες πινελιές, εμπνευσμένες από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και μοντέρνα στοιχεία, χαρακτηριστικό του ομίλου Pacha. Τα λινά υφάσματα, τα κομψά δάπεδα και η πέτρα συμπληρώνουν αρμονικά το σκηνικό.

Στην καρδιά της εμπειρίας του ξενοδοχείου βρίσκεται η πισίνα, το εστιατόριο, το lounge και το μπαρ όπου ο επισκέπτης θα ζήσει μια exclusive εμπειρία διασκέδασης με το άρωμα του Pacha της Ίμπιζα. Κορυφαίοι DJ και performers διεθνούς εμβέλειας, θα δημιουργούν καθημερινά μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Το all day εστιατόριο του “Destino Pacha Μykonos Hotel” είναι βασισμένο στη Μεσογειακή και την τοπική κουζίνα και προσφέρει φίνες γεύσεις.

Το wellbeing έχει επίσης πρωταρχικό ρόλο γι’ αυτό και θα προσφέρονται ολοκληρωμένα προγράμματα ευεξίας και yoga στους επισκέπτες.

Η συνεργασία της Treppides Investments με τον διεθνή Όμιλο Pacha, αποτυπώνει την αφοσίωση στο όραμα της εταιρείας για συνεχή επέκταση και εξέλιξη.

Την ίδια ώρα η εταιρεία Treppides Investments διατηρεί στη χώρα της Μυκόνου το μοναδικής αισθητικής πολυτελές “Oniro Suites” το οποίο θα λειτουργήσει κανονικά φέτος το καλοκαίρι. Επίσης στην Αθήνα η εταιρεία διατηρεί δυο ξενοδοχεία, το πολυτελές boutique hotel “Oniro City” στο Κολωνάκι και το “Asomaton Hotel” στο Θησείο, ενώ βρίσκεται υπό ανέγερση και ένα νέο boutique hotel στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Περισσότερες φωτογραφίες στην πιο κάτω gallery:

Διάβασε ακόμη