Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Balmain Music Festival: Θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

To οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Ο οίκος μόδας Balmain πρόκειται να φιλοξενήσει ένα Μουσικό Φεστιβάλ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και την παρουσίαση τον Σεπτέμβριο των συλλογών του γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων για την Άνοιξη 2022.

Ο διευθυντής δημιουργικού, Olivier Rousteing θα διοργανώσει το διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ στο The Seine Musicale στο Παρίσι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με επίδειξη μόδας στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ θα είναι με ελεύθερη είσοδο και ανοιχτό για το κοινό την πρώτη ημέρα (28 Σεπτεμβρίου), ενώ τη δεύτερη ημέρα θα προσφερθούν δύο εισιτήρια για τα πρώτα 1.200 άτομα που θα δεσμευθούν για μια ελάχιστη δωρεά 15 ευρώ στην οργάνωση RED και το Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS, της Φυματίωσης και της Ελονοσίας.

Επιπλέον, τα έσοδα από την πώληση ρούχων και αναμνηστικών περιορισμένης έκδοσης στο Φεστιβάλ και φαγητού και ποτών θα δοθούν επίσης στις δύο οργανώσεις. O Rousteing διοργάνωσε το πρώτο Φεστιβάλ Balmain το 2019 σε συμφωνία με το Fête de la Musique, ένα ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής που πραγματοποιείται σε όλο το Παρίσι κατά το θερινό ηλιοστάσιο.

Ο Rousteing είπε επίσης ότι το brand σκοπεύει να υποδεχθεί έως και 3.400 καλεσμένους στην επίδειξη μόδας διαδρόμου που θα συνοδεύεται από μουσική.

Οι θέσεις για το φεστιβάλ, όπως ήταν αναμενόμενο είναι ήδη sold out.

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη