Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Ανακαλύψτε και αγοράστε έργα τέχνης από 20 σύγχρονους καλλιτέχνες

50+ έργα τέχνης σε περιορισμένα αντίτυπα.

Το Bravo Bravo Editions είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει το Showcase 2023. Μετά την επιτυχία του περσινού Showcase, το Bravo Bravo Editions επιστρέφει και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει και να αγοράσει έργα τέχνης από 20 σύγχρονους καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τον Καναδά.

Στέλιος Καλλινίκου

Μια επιμελημένη επιλογή περισσότερων από 50 έργων τέχνης σε περιορισμένα αντίτυπα και μοναδικά πολλαπλά θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, χαρακτικά, σχέδια, γλυπτά και αντικείμενα. Με έργα που κυμαίνονται σε τιμές από €80-€1000, σκοπός του Showcase είναι να προσεγγίσει τόσο νέους όσο και έμπειρους συλλέκτες στην αγορά έργων τέχνης.

Αλέξανδρος Πισσούριος

Το Showcase 2023 είναι μια μοναδική ευκαιρία για πρόσβαση σε νέα έργα τέχνης ή έργα που δεν έχουν εκτεθεί στο παρελθόν, κατευθείαν από τα εργαστήρια των καλλιτεχνών. Παρουσιάζοντας μια συναρπαστική επιλογή σύγχρονων καλλιτεχνών, από διεθνώς αναγνωρισμένους μέχρι ανερχόμενους, η εκδήλωση φέρνει στο φώς το εύρος των σύγχρονων καλλιτεχνικών πρακτικών και συμβάλλει στην καλλιέργεια της αγοράς σύγχρονης τέχνης.

Χαριτίνη Κυριάκου

Παράλληλα με αυτή την εκδήλωση, το Bravo Bravo Editions συστήνει στο κοινό το νέο του ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέροντας τη δυνατότητα για απευθείας αγορές.

Shaheer Zazai

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:

“ΑΜ Printed Club (Λητώ Κάττου & Πέτρος Μώρης), Shaheer Zazai, Jannis Zell, Rabindranath X Bhose, Μαργαρίτα Αθανασίου, Έβελυν Αναστασίου, Πάκυ Βλασσοπούλου, Ναταλί Γιαξή, Στέλιος Ιλτσιούκ, Στέλιος Καλλινίκου, Μάριελ Κουβέλη, Χαριτίνη Κυριάκου, Ορέστης Λαζούρας, Μαριέττα Μαυροκορδάτου, Χρήστος Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Πισσούριος, Λεόντιος Τουμπουρής, Σιμώνη Φιλίππου, Σάββας Χριστοδουλίδης.

Πάκυ Βλασσοπούλου

Σχετικά με το Bravo Bravo Editions

AM Printed Club (Λητώ Κάττου & Πέτρος Μώρης)

Το Bravo Bravo Editions (BBE) είναι μια πλατφόρμα που διαχειρίζεται έργα τέχνης σε περιορισμένα αντίτυπα και μοναδικά πολλαπλά, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των σύγχρονων καλλιτεχνών και του κοινού.

Έβελυν Αναστασίου

Το ΒΒΕ έχει ως βάση την Κύπρο αλλά δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο. Αναπτύχθηκε ως εργαλείο για την ανακάλυψη, την ενασχόληση και την αγορά της σύγχρονης τέχνης. Έχει ως στόχο την ανάπτυξη ουσιαστικής υποδομής για τη συνέχιση της καλλιτεχνικής παραγωγής και τη συμβολή στην ενίσχυση μιας ενεργής πολιτιστικής οικονομίας. Το BBE προσφέρει επίσης συμβουλευτική υπηρεσία για αγορά έργων τέχνης (Art Advisory) και προσαρμοσμένες στρατηγικές επένδυσης για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Το BBE διαχειρίζονται ο Λεόντιος Τουμπουρής (εικαστικός), η Θάλεια Σπυρίδου (επιμελήτρια) και ο Μιχάλης Παυλίδης (αρχιτέκτονας).

Μαργαρίτα Αθανασίου

Ακολουθήστε το BBE:

Instagram @bravobravo_editions

Facebook @bravobravo_editions

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του BBE για προσεχείς δραστηριότητες και πρότζεκτς. Με την εγγραφή, λαμβάνετε μέρος σε κλήρωση για ένα κουπόνι αξίας 200 ευρώ που εξαργυρώνεται σε αγορές έργων.

Διάβασε ακόμη