Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Βίκυ Καγιά: Στην πασαρέλα με την μητέρα της, Αλεξάνδρα (εικόνες & βίντεο)

Η ομοιότητα μεταξύ τους είναι ολοφάνερη.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Χθες, 16 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η 31η Athens Xclusive Designers Week όπου καταξιωμένοι δημιουργοί παρουσίασαν τις νέες συλλογές τους, ανάμεσα τους και δυο Κύπριες σχεδιάστριες, η Afrodite Hera και η Leonie.

Η Εβδομάδα Μόδα της Αθήνας πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ωδείου Αθηνών και το παρών τους έδωσαν άνθρωποι της μόδας, του καλλιτεχνικού αλλά και του πολιτικού χώρου.

Διάβασε ακόμη – Αfrodite Hera: H Κύπρια σχεδιάστρια που παρουσίασε τη συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Στα catwalks κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, περπάτησαν γνωστά μοντέλα μεταξύ τους και η Βίκυ Καγιά η οποία έκλεισε το show του γνωστού σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την μητέρα της, Αλεξάνδρα με την οποία έχουν μόλις 17 χρόνια διαφορά ηλικίας εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους με την ομοιότητα μεταξύ τους.

Διάβασε ακόμη – Βίκυ Καγιά: Φόρεσε την capsule συλλογή της Ευαγγελίας Σμυρνιωτάκη με τον οίκο Sergio Rossi

Η παρουσίαση της συλλογής “We are family” του Vassilis Zoulias ολοκλήρωσε την 31η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας με τον πιο θεαματικό τρόπο ενώ το show είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων από την επίδειξη θα διατεθεί για τους σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.

Δες τις εικόνες και το βίντεο με τις δυο εντυπωσιακές γυναίκες στην πασαρέλα:

Κεντρική φωτογραφία: Τάσος Τσουκαλάς

Διάβασε ακόμη