Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Anne Hathaway: Περιγράφει τη χειρότερη στιγμή που έχει βιώσει σε audition

“Ήταν αηδιαστικό”.

Δεν χρειάζεται να ακολουθεί κανείς πιστά την Anne Hathaway προκειμένου να διαπιστώσει ότι βρίσκεται σε φάση αλλαγής. Σε μία περίοδο που δεν φοβάται να μιλήσει – η κάτωθι αποκάλυψη της το επιβεβαιώνει και να δράσει – η απόφαση της να σταματήσει τη φωτογράφισή της και να βρεθεί στο πλευρό των εργαζομένων της διεθνούς Conde Nast το επικροτεί.

Διάβασε ακόμη – Tori Spelling – Shannen Doherty‎‎: Αποκάλυψαν τον λόγο που διακόπηκε η φιλία τους

Σε συνέντευξή της στο V Magazine, η ηθοποιός ανέφερε ότι στη δεκαετία του 2000, “θεωρούνταν φυσιολογικό να ζητούν από έναν ηθοποιό να φιλιέται με άλλους ηθοποιούς για να δοκιμάσουν την κινηματογραφική τους χημεία. Το οποίο στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις”.

Στη συνέχεια, η Anne Hathaway προχώρησε μία ακόμη ανατριχιαστική – στην κυριολεξία – εμπειρία: “Μου είπαν: “Έχουμε 10 άντρες που έρχονται σήμερα και είσαι στο καστ. Δεν είσαι ενθουσιασμένη που θα φιληθείς με όλους αυτούς;”. Και σκέφτηκα, ‘Συμβαίνει κάτι με μένα;’. Επειδή δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Μου φάνηκε αηδιαστικό”.

Διάβασε ακόμη – David Beckham: Ο λόγος που μηνύει τον Mark Wahlberg

Η Hathaway, η οποία κέρδισε Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία Les Misérables και σύντομα θα τη δούμε στη ρομαντική κωμωδία ‘The Idea of You’, δήλωσε ότι δέχτηκε το αίτημα.

“Και ήμουν τόσο νέα και είχα τρομερή επίγνωση του πόσο εύκολο ήταν να χάσεις τα πάντα με το να χαρακτηριστείς ‘δύσκολη‘, οπότε προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα. Δεν ήταν παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να γίνει απαίσιος ή να με πληγώσει. Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα ξέρουμε καλύτερα”.

Πηγή: madamefigro.gr

Διάβασε ακόμη