Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

“V for Vaccinated”: Βρήκαμε το νέο Valentino φούτερ που φόρεσε η Lady Gaga

Η νέα δημιουργία του οίκου στηρίζει το κίνημα υπέρ του εμβολιασμού για τον Covid-19 και τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται στη UNICEF.

Μία σημαντική κίνηση υπέρ του εμβολιασμού κατά του Covid-19 αποφάσισε να κάνει ο οίκος, δημιουργώντας μπλούζες φούτερ που έχουν αποτυπωμένο το μήνυμα “Vaccinated” αλλά και το logo του Maison Valentino. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός οίκος, οι μπλούζες φούτερ που κυκλοφορούν σε μαύρο χρώμα και κόκκινο logo κοστίζουν €590 και δημιουργήθηκαν προς υπεράσπιση της καμπάνιας εμβολιασμού. 

Τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις των εν λόγω limited edition φούτερ θα γίνουν δωρεά στον φιλανθρωπικό οργανισμό, UNICEF

Celebrities όπως η Zoey Deutch και η Lady Gaga έχουν ήδη αποκτήσει τη δική τους “Vaccinated” μπλούζα φούτερ και έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στα κοινωνικά μέσα, προτρέποντας τους εκατομμύρια followers τους να εμβολιαστούν, αλλά και τα αγοράσουν το εν λόγω item.

Η πρώτη φορά που είδαμε την εν λόγω μπλούζα φούτερ είναι τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino, Pierpaolo Piccioli δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία όπου φορούσε τη μπλούζα όσο απολάμβανε τις διακοπές του στην Ιταλία. Στη λεζάντα της δημοσίευσης του έγραψε πως ο εμβολιασμός δεν είναι επιλογή, αλλά αστική ευθύνη, τονίζοντας πως δεν είναι επιλογή να μην σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας. 

Πηγή: Μadame Figaro 

Φωτογραφία: instagram/ @purefashionworld

Διάβασε ακόμη