Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Maison Anemi

Το εορταστικό μενού που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

H πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε κι εμείς φοράμε τα καλά μας, ώστε να την υποδεχτούμε για άλλη μια φορά. Αυτήν τη φορά όμως θα την υποδεχθούμε όπως ακριβώς της αρμόζει, με φινέτσα, στυλ, διασκέδαση, λαμπερή ατμόσφαιρα, (πολύ) καλό φαγητό και τα πρώτα cocktails της νέας χρονιάς!

Όλα όσα δηλαδή ετοιμάζει το Bistrot Anemi στη Λεμεσό, το οποίο έχει ήδη μπει στο πνεύμα των ημερών, κι έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό μενού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που θα προσφέρει σε εσένα και την παρέα σου μοναδικές γευστικές συγκινήσεις.

Εξάλλου, η προσμονή για το νέο έτος γίνεται πιο γλυκιά (και πιο εορταστικά επίσημη) όταν βρεθείς δίπλα στη θάλασσα, κυκλωμένος από αγαπημένους ανθρώπους και συγκλονιστικές γεύσεις. Για αυτό το ιδιαίτερο βράδυ, ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Ησαΐας και η ομάδα του δημιούργησαν ένα μενού, ειδικά για την ομορφότερη βραδιά της εορταστικής περιόδου, εμπνευσμένο από τη γαλλική κουζίνα, με πιάτα όμως που έχουν τον δικό τους ιδιαίτερο χαρακτήρα και ένα πιο ευρωπαϊκό touch!

Όπως ο ίδιος μάλιστα ανέφερε στο Check in Cyprus, πρόκειται για ένα μενού που θα προσφερθεί αποκλειστικά το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς σε όσους εκλεκτούς επιλέξουν το Bistrot Anemi. Ένα μενού καθόλα γιορτινό, εναρμονισμένο με την εποχή, που ακολουθεί τη γενικότερη φιλοσοφία του εστιατορίου, το οποίο βασίζεται στην καλύτερη πρώτη ύλη και στα εποχιακά προϊόντα που διατίθενται στην αγορά αλλά και στις γαλλικές αναφορές, χωρίς να λείπουν βέβαια οι πιο σύγχρονες νότες. Εξ ου και για την παρασκευή του θα χρησιμοποιηθούν εκλεκτές κοπές κρεάτων (γαλλική κοπή), εποχιακά φρούτα όπως το αχλάδι και τα πιο φρέσκα λαχανικά.

Σε μια μοναδική, λαμπερή και άκρως εορταστική ατμόσφαιρα λοιπόν, θα σερβιριστεί το φετινό Νew Year’s Eve δείπνο στο Anemi Bistro στη Λεμεσό, με ένα μενού το οποίο θα απαρτίζεται από 4 πιάτα, δίνοντας στους καλεσμένους μάλιστα τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο σαλάτων, δύο ταρτάρ και δύο main courses.

Το βράδυ θα ξεκινήσει με ένα welcome drink, με μία εκλεκτή σαμπάνια. Στη συνέχεια, την όρεξη ανοίγουν μια Waldorf Salad ή ένα Pear Warm Chevre Salad και, λίγο αργότερα, τη γεύση θα απογειώσουν το Tuna Tartare ή το Ora King Salmon Tartare!

Τα πιάτα αυτά θα δημιουργήσουν το καταλληλότερο έδαφος για τα κυρίως πιάτα που θα καταφθάσουν στο τραπέζι στη συνέχεια: το Lobster pie, μία γαλλική πίτα σε εστιατορική μορφή, με φρέσκο αστακό και φρέσκα λαχανικά, και τo US Chateaubriand, ένα εκλεκτό κομμάτι γαλλικού κρέατος.

Για επιδόρπιο, ο chef προτείνει τη διάσημη πλέον Emily’s Pudding.

Το μενού θα κλείσει με ένα dessert wine, μία παλαιωμένη κουμανταρία, που παλαιώνει 23-25 χρόνια.

Ανακαλύψτε την premium εμπειρία στο fine dining, όπως μόνο το Maison Anemi μπορεί να σας την προσφέρει!

Στα decks για τους ανεβαστικούς ήχους της βραδιάς θα βρίσκεται ο DJ Θέμης Κωνσταντίνου!

Πληροφορίες και κρατήσεις 25812000.

Διάβασε ακόμη