Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

“Britney vs Spears”: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ από το Netflix

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην προσπάθεια “απεγκλωβισμού” της Britney από τον ασφυκτικό κλοιό της πατρικής κηδεμονίας.

Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τη δικαστική υπόθεση της Britney Spears, που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου.

Μία ημέρα αργότερα, στις 29 του μήνα, θα ξεκινήσει η πιο κρίσιμη ενδεχομένως ακροαματική διαδικασία για την τραγουδίστρια, στην δίκη εναντίον του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, που διαχειρίζεται την περιουσία της.

Η σταρ της ποπ επιδιώκει εδώ και χρόνια να απελευθερωθεί από την υποχρεωτική οικονομική κηδεμονία και τον έλεγχο στην προσωπική της ζωή. “Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω”, ακούγεται η φωνή της τραγουδίστριας, από μία ηχογραφημένη κατάθεσή της στο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Διάβασε ακόμη – Britney Spears: Ο πατέρας της ζητά 2 εκατομμύρια δολάρια για να αποσυρθεί

Η δικαίωση άργησε δεκατρία χρόνια για την Britney

Με τίτλο “Britney vs Spears”, το φιλμ εστιάζει στη διαμάχη με τον πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί, μεταξύ άλλων, για κατάχρηση, θέτοντας ερωτήματα για την υποτιθέμενη αναγκαιότητα αυτού του εξαιρετικά σπάνιου νομικού διακανονισμού. Αν η Britney είναι καλά, γιατί συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, αναρωτιούνται οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί η Erin Lee Carr.

Το φιλμ γυριζόταν για περισσότερο από έναν χρόνο και ήδη από το τρέιλερ αφήνονται αιχμές για «προσωπικά συμφέροντα» του πατέρα και των δικηγόρων. Αν και το μοντάζ του τρέιλερ σκοπίμως δεν προδίδει ποιοι μιλούν στο ντοκιμαντέρ, φαίνεται πως η πρεμιέρα θα αποκαλύψει νέες πληροφορίες για απόρρητα έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή των ερευνητών δημοσιογράφων.

Αίσθηση προκαλούν και τα λόγια ενός γιατρού που ακούγεται να λέει στην κάμερα “Δεν πρόκειται να επιβεβαιώσω ότι με πήραν ποτέ για να αξιολογήσω την κατάσταση της Britney Spears”.

Πηγή: Lifo

Διάβασε ακόμη