Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Khloé Kardashian: Ο λόγος που ανάγκασε τον Thompson να κάνει 3 φορές τεστ DNA

Όλα όσα είπε συγκινημένη.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Khloé Kardashian παραδέχτηκε ότι ανάγκασε τον Tristan Thompson να κάνει πολλαπλά τεστ πατρότητας για τον γιο τους, Tatum Thompson, ο οποίος γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

“Έβαλα τον Tristan να κάνει τρία τεστ DNA για τον Tatum”, δήλωσε η Kardashian στο επεισόδιο του podcast “SHE MD” με τις Dr. Thais Aliabadi και Mary Alice Haney.

Η σταρ των “Kardashians” εξήγησε ότι ζήτησε τα τεστ επειδή πίστευε ότι “δεν μοιάζει” ούτε με την ίδια ούτε με τον Thompson.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Ο λόγος που η εμφάνιση της στο Met Gala σχολιάστηκε αρνητικά

Η 39χρονη Kardashian αστειεύτηκε ότι ρώτησε ακόμη και τον αδελφό της, Rob Kardashian, αν “δώρισε ποτέ σπέρμα κάπου”, επειδή ο Tatum “μοιάζει ακριβώς με τον αδελφό μου”.

“Σε αυτή την οικογένεια, αυτό δεν θα με εξέπληττε, αλλά αυτό θα ήταν τόσο αηδιαστικό”, είπε γελώντας. “Αλλά θυμάμαι ότι εκείνη η γιατρός έλεγε: “Έχεις ήδη κάνει τεστ DNA!”. Της λέω, ‘πρέπει να κάνω άλλο ένα, πρέπει να το καταλάβω'”.

Διάβασε ακόμη – Τα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο Met Gala 2024

“Ο γιος μου είναι ενάμιση έτους και είναι σαρκαστικός και ο μπαμπάς μου είχε μια πραγματικά στεγνή, ανόητη απλά τρελή αίσθηση του χιούμορ και υπάρχουν αναλαμπές του πατέρα μου στον Tatum και σκέφτομαι ότι αυτό είναι τόσο φρικτά περίεργο, αλλά έτσι λειτουργεί ο Θεός και το λατρεύω”, μοιράστηκε.

Οι θαυμαστές έχουν σχολιάσει στο παρελθόν πόσο μοιάζει ο αδελφός της Khloé με τον μοναχογιό της. Τον Φεβρουάριο, μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα με τον Tatum και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γράφουν για το πόσο έμοιαζε με τον “δίδυμο αδελφό του Rob”.

Διάβασε ακόμη