Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Παντρεύεσαι το 2024; Χρήσιμα tips πριν επιλέξεις τις βέρες

Ένα από τα πιο συναισθηματικά κοσμήματα που θα έχεις στη συλλογή σου.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Αν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας τότε σίγουρα στη λίστα με τα things to do είναι και η αναζήτηση των ιδανικών δαχτυλιδιών που θα σηματοδοτούν μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό σου την αληθινή αγάπη που πρέπει να διαρκέσει για πάντα, αφού οι βέρες συμβολίζουν το συναίσθημα αυτό που δεν έχει αρχή, ούτε τέλος.

Το κυκλικό σχήμα τους αντιπροσωπεύει τις έννοιες της αιωνιότητας, του απείρου, του διαχρονικού και της ολότητας και είναι ένα δαχτυλίδι που δεν θα αποχωριστείς ποτέ. Σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση η βέρα μπαίνει στο δεξί χέρι στον παράμεσο, αφού προηγείται η Αγία Τριάδα (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα) και μετά ο σύζυγος.

Πριν αρχίσεις την αναζήτηση για τις βέρες του γάμου σου καλό είναι να διαβάσεις τα πιο κάτω tips που θα σε διευκολύνουν για την επιλογή σου:
#1. Πρέπει να βεβαιωθείς για το σωστό νούμερο. Οι ειδικοί μπορούν να σε βοηθήσουν και να σου καθορίσουν το σωστό νούμερο έτσι ώστε να εφαρμόζει άψογα στο χέρι σου.

#2. Απόφυγε τα πολύ ιδιαίτερα σχέδια. Πρόκειται για ένα κλασικό και διαχρονικό κόσμημα που θα το φοράς για πάντα.

#3. Απόφυγε τα πολύ μεγάλα δαχτυλίδια καθαρά για πρακτικούς λόγους. Είναι ένα κόσμημα που θα το φοράς όλη μέρα και παντού άρα δεν θα πρέπει να σε εμποδίζει και να περιορίζει τις κινήσεις σου.

#4. Δεν είναι απαραίτητο να είναι οι ίδιες. Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική βέρα από τον μέλλοντα σύζυγό σου ως προς το σχέδιο αλλά και τα υλικά αλλά καλό είναι να δείχνουν ότι και αυτές είναι “ζευγάρι.

#5. Αν ξεκινήσεις νωρίς την αναζήτηση τότε θα έχεις και τον απαραίτητο χρόνο να δημιουργήσετε μαζί με το σύντροφό σου τις δικές σας μοναδικές βέρες. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να χαράξετε τα ονόματά σας και την ημερομηνία του γάμου σας ενώ πολλά ζευγάρια επιλέγουν να χαράξουν μία πρόταση ή ένα μήνυμα που τους εκφράζει και που ξεκινάει από τη βέρα του ενός και τελειώνει στου άλλου ή ένα σύμβολο που εμφανίζεται μόνο όταν οι δύο βέρες είναι κοντά η μία στην άλλη. Ακόμη μία επιλογή είναι και οι tailor made βέρες σε σχέδιο που σημαίνει κάτι για το ζευγάρι.

Οι βέρες μπορεί να είναι το πιο διαχρονικό κόσμημα που θα έχεις ποτέ στη συλλογή σου, αλλά επηρεάζεται και αυτό από τις τάσεις της τρέχουσας μόδας και της αισθητικής. Στην αγορά μπορείς να βρεις μία πολύ μεγάλη ποικιλία από σχέδια και συνδυασμούς, που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μελλόνυμφους.

Στα καταστήματα Stephanides μπορείς να βρεις ιδιαίτερα και εντυπωσιακά σχέδια που ανταποκρίνονται επίσης στα στοιχεία του διαχρονικού και του κλασικού. Βέρες με διαμάντια ή χαραγμένες με γεωμετρικά σχήματα ή διακοσμημένες με ανάγλυφα σχέδια, που χαρίζουν φινέτσα και εκλεπτυσμό σε λευκό χρυσό, κίτρινο χρυσό αλλά και στην τάση που επικρστεί τις τελευταίες σεζόν αυτή του ροζ χρυσού.

Ένα κόσμημα οου θα σε συνοδεύει στην καθημερινότητα σου και που θα συμβολίζει το παντοντιμό δέσιμο με το σύζυγό σου. Η επιλογή σίγουρα πρέπει να είναι κάτι που σε εκφράζει και που θα νιώθεις όμορφα φορώντας το για πάρα πολλά χρόνια.

Info: Τις πιο πάνω επιλογές μπορείς να τις βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα STEPHANIDES.
Στασάνδρου και Αφροδίτη γωνία 2, 1060, Λευκωσία, τηλ.: 22757929
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 227, 3105, Λεμεσός, τηλ.: 25587949

Facebook: StephanidesLuxuryGoods
Instagram: stephanidesluxurygoods
www.stephanides.com

Διάβασε ακόμη