Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν σε γάμο Κυπρίων στην Τοσκάνη

Ποιες fashionistas του νησιού έδωσαν το παρών τους και οι ενδυματολογικές τους επιλογές.

Στην Τοσκάνη και συγκεκριμένα στη Villa La Selva πραγματοποιήθηκε χθες, 19 Αυγούστου ο γάμος της κόρης του Δώρου και της Μαρίας Κυρατζή, Ελένης σε μία ρομαντική και ατμοσφαιρική τελετή με έντονο όπως ήταν φυσικό το άρωμα της Ιταλίας.

Το παρών τους έδωσαν αρκετές ενημερωμένες κυρίες της μόδας του νησιού οι οποίες επέλεξαν ειδικά για τη βραδιά κυρίως μονόχρωμα βραδινά maxi φορέματα.

Η Άννα Μαρία Βασιλειάδη επέλεξε μία δημιουργία της Ραμόνα Φίλιπ σε μωβ απόχρωση που συνδύασε με αξεσουάρ σε metallic αποχρώσεις ενώ η Τερέζα Ηλιάδη επέλεξε ένα printed φόρεμα σε φλοράλ μοτίβο που ανέδειξε με εντυπωσιακά κοσμήματα.

Η Άννα Μαρία Βασιλειάδη

Η Τερέζα Ηλιάδη

Silver maxi φόρεμα με ένα ώμο επελεξε η Μαρία Ιωάννου ενώ η Νάντια Σαββίδη επέλεξε ένα διαχρονικό μαύρο φόρεμα επίσης με ένα ώμο και ιδιαίτερο σχέδιο στο μπούστο. Η Νόνη Κυπριανού επέλεξε ένα co-ord σύνολο σε κίτρινο χρώμα και sequined ύφασμα. Το μαύρο προτίμησε και η Πόλυ Χατζηγεωργίου ενώ δική της δημιουργία σε μωβ απόχρωση επέλεξε και η Ραμόνα Φίλιπ. 

Η Μαρία Ιωάννου, η Νάντια Σαββίδη και η Νόνη Κυπριανού

Η Ραμόνα Φίλιπ

Η Νόνη Κυπριανού και η Πόλυ Χατζηγεωργίου

Ένα jumpsuit σε έντονο κόκκινο είδαμε να φοράει η Λουκία Αβρααμίδου το οποίο συνδύασε με σανδάλια με rhinestones λεπτομέρειες ενώ η Αγγέλω Δημητρίου δημιούργησε ένα σύνολο με printed maxi φούστα και λευκό με ruffles και με ένα ώμο top.  

Η Λουκία Αβρααμίδου

Η Αγγέλω Δημητρίου

Διάβασε ακόμη