Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Η πρόταση του βασιλιά Κάρολου που αρνήθηκε ο πρίγκιπας Harry

Κρατά μεγάλη απόσταση από τον πατέρα του.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο πρίγκιπας Harry φέρεται να απέρριψε την πρόσκληση του βασιλιά Καρόλου να μείνει σε βασιλική κατοικία κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Λονδίνο, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Ο δούκας του Σάσεξ – ο οποίος συνήθιζε να ζει στο Frogmore Cottage μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle, πριν αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020 – επέλεξε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο, σύμφωνα με τη βασιλική ανταποκρίτρια Roya Nikkhah.

Διάβασε ακόμη – Ο τρόπος που η Kate Middleton θέλει να τη βλέπουν τα παιδιά της

Ο Harry προσγειώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 7 Μαΐου για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Τότε, επιβεβαίωσε μέσω του αντιπροσώπου του ότι ο μπαμπάς του δεν θα μπορούσε να συναντηθεί μαζί του κατά τη διάρκεια του σχεδόν τετραήμερου ταξιδιού του στο εξωτερικό.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Το φαντασμαγορικό πάρτι που διοργάνωσε για τα 5α γενέθλια του γιου της

“Σε απάντηση των πολλών ερωτήσεων και των συνεχών εικασιών σχετικά με το αν ο δούκας θα συναντηθεί με τον πατέρα του ενώ βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς δεν θα είναι δυνατόν λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας”, δήλωσε εκπρόσωπος του πατέρα δύο παιδιών στο Page Six στις 7 Μαΐου.

Αρκετοί γνώστες δήλωσαν στο Page Six ότι ο Harry απηύθυνε πρόσκληση για τους αγώνες και σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκαν εν μέσω της συνεχιζόμενης έντασης.

Διάβασε ακόμη