Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Ο θρυλικός ρόλος που απέρριψε ο Brad Pitt

Kαι άλλοι διάσημοι ηθοποιοί αρνήθηκαν τον ρόλο αυτό.

O Brad Pitt παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στον χώρο του κινηματογράφου. Έχοντας στο βιογραφικό του σπουδαίες ερμηνείες σε ταινίες όπως Fight Club, Moneyball, 12 Years a Slave και Once Upon a Time συνεχίζει να δέχεται προτάσεις για νέους ρόλους. Αυτό σημαίνει ότι έχει απορρίψει μέσα στα χρόνια αρκετούς ρόλους για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των παραγωγών που συμμετέχει.

Ανάμεσα σε αυτά που απέρριψε ήταν και το μεγαλύτερο κινηματογραφικό franchise όλων των εποχών. Μιλώντας στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα τον Ιανουάριο του 2020 ρωτήθηκε σχετικά. “Θα σας πω ένα, μόνο ένα” απάντησε ο Brad Pitt για το ποια project έχει απορρίψει. “Γιατί πραγματικά πιστεύω δεν ήταν ποτέ δικό μου”.

Διάβασε ακόμη – Sienna Miller: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο ηθοποιός συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι του προτάθηκε ο ρόλος του Neo στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1999 The Matrix τον οποίο ενσάρκωσε τελικά ο Keanu Reeves.

“Αρνήθηκα το The Matrix” αποκάλυψε ο Brad Pitt. “Πήρα το κόκκινο χάπι. Αυτή μόνο θα αποκαλύψω. Δεν μου προτάθηκε το δύο και τρία. Μόνο η πρώτη ταινία. Για να το ξεκαθαρίσω”.

Στη συνέχεια ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αστειεύτηκε πως αν χρειαζόταν να κατονομάσει όλες τις σπουδαίες ταινίες στις οποίες είπε “όχι” θα χρειαζόταν δύο νύχτες για να το κάνει.

Ποιοι άλλοι διάσημοι ηθοποιοί απέρριψαν ρόλο στο The Matrix

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής δεν ήταν ο μοναδικός που είπε “όχι” στον ρόλο του Neo. Μιλώντας στο The Wrap ο παραγωγός της ταινίας, Lorenzo di Bonaventura αποκάλυψε ότι ο Leonardo DiCaprio, ο Will Smith και η Sandra Bullock ήταν μερικά από τα μεγάλα ονόματα που είχαν δεχτεί πρόταση.

Διάβασε ακόμη – Irina Shayk: Αν και είναι ζευγάρι με τον Brady θέλει να επιστρέψει στον Cooper

“Ο πρώτος κινηματογραφικός αστέρας που είπε ‘ναι’ ήταν ο Brad Pitt που γύριζε τότε το ‘Επτά χρόνια στο Θιβέτ’ και  ολοκληρώνοντάς το είπε ‘είμαι πολύ κουρασμένος να το αναλάβω’ και έφυγε” ανέφερε ο di Bonaventura. “Έπειτα πήγαμε στον Leonardo. Είπε ‘ναι’, κάναμε κάποιες συναντήσεις μαζί του και έπειτα είπε: ‘Ξέρετε, δεν μπορώ να κάνω άλλη μία ταινία με οπτικά εφέ έχοντας μόλις τελειώσει τον Τιτανικό’ και βγήκε εκτός. Έπειτα μπήκε ο Will Smith και έφυγε”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @bradpittofflcial

Διάβασε ακόμη