Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ο Κωστής Μαραβέγιας για δύο μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο

Σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά. Με χαρά, ελπίδα, χιούμορ, εξαιρετικά θετική διάθεση, με μελωδία και ρυθμό.

Ακολουθώντας την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού “ΡΙΤΑ” και με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, μας καλεί την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στη Λεμεσού και την Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου στο Σκαλί Αγλατζιάς Λευκωσίας να γίνουμε μέρος μιας συναυλίας-γιορτής από τα παλιά, γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Όπως συμβαίνει και σε όλες του τις συναυλίες ο τραγουδιστής προσκαλεί το κοινό του να γίνει μια μεγάλη παρέα, να νιώσει, να θυμηθεί, να γελάσει, να συγκινηθεί και πάνω από όλα να φύγει στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενο και πιο ανάλαφρο.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα),Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο).

Info: https://shop.tickethour.com/

Διάβασε ακόμη