Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Meghan Markle: To genius hair hack που χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει το φριζάρισμα

Έτσι τιθασεύει το φριζάρισμα στα μαλλιά της.

To φριζάρισμα στα μαλλιά είναι ένα από τα πιο συχνά hair issues, που απασχολεί όλες τις γυναίκες του πλανήτη ανεξαιρέτως – ακόμα και τη Meghan Markle. Πάρα πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί κατά καιρούς για το πώς να το τιθασεύσεις και να έχεις πάντοτε λεία μαλλιά, ακόμα και τις ημέρες που η υγρασία χτυπάει κόκκινο. Η Δούκισσα του Sussex ωστόσο έχει μοιραστεί το καλύτερο – και καθόλου αναμενόμενο – hair hack.

Διάβασε ακόμη – Η πανεύκολη DIY μάσκα προσώπου για έξτρα θρέψη μετά το καλοκαίρι

Συγκεκριμένα, η Meghan Markle έχει παντού και πάντοτε μαζί της μια … παλιά οδοντόβουρτσα, την οποία ψεκάζει με λίγη λακ όποτε θέλει να χτενίσει ή να λειάνει τα μαλλιά της και να τιθασεύσει τις μικρές τριχούλες που πετάνε. Γι΄αυτό και θα τη δεις με sleek χτενίσματα πάντα στην τρίχα (κυριολεκτικά), αποτέλεσμα που δεν είναι απαραίτητα έργο ενός έμπειρου hair stylist, αλλά μιας οδοντόβουρτσας.

Διάβασε ακόμη – Ήβη Αδάμου: Με αυτό το χτένισμα καλωσόρισε το φθινόπωρο

Πρόκειται για ένα πανεύκολο hack που άνετα μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ ανά πάσα στιγμή, ιδίως αν σου αρέσουν τα sleek, σφιχτά χτενίσματα (low buns, αλογοουρές). Φυσικά, το συγκεκριμένο μυστικό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Δούκισσα του Sussex περιποιείται σωστά και επαρκώς τα μαλλιά της, με τα κατάλληλα ενυδατικά προϊόντα – πράγμα που συμβάλλει σε όλο αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Pinterest

Διάβασε ακόμη