Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Meghan Markle: Λανσάρει το δικό της brand με καλλυντικά και bodycare

Στο brand της, American Riviera Orchard, θα βρεις, μεταξύ άλλων, καλλυντικά, λευκά είδη και υγιεινά φαγητά.

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την ημέρα που η Meghan Markle άνοιξε έναν προσωπικό λογαριασμό στο Instagram υπό την ονομασία “American Riviera Orchard, που όπως έγινε γνωστό, θα εκπροσωπεί το νέο της lifestyle brand. Μέσω αυτής της εμπορικής μάρκας αναμένεται να πουλάει μια σειρά από διαφορετικά αγαθά που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χρήσιμων ειδών, όπως vegan μαρμελάδες και άλλες υγιεινές επιλογές φαγητού, λευκά είδη και αξεσουάρ για την κουζίνα καθώς και αφρόλουτρα, αρώματα και προϊόντα μακιγιάζ.

Διάβασε ακόμη – Το πιο εύκολο και γρήγορο last-minute μακιγιάζ για κάθε περίσταση

Και μπορεί η ίδια να τηρεί σιγή ισχύος για το τι μέλλει γενέσθαι, οι πρόσφατες αιτήσεις της ωστόσο στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ αποκαλύπτουν πολλά για τις υπηρεσίες και τα αγαθά που θα προσφέρει το νέο της εγχείρημα. Αναλυτικότερα, φαίνεται ότι οι δικηγόροι της έχουν ήδη υποβάλλει μια σειρά από αιτήματα κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων και υπηρεσιών στο Patent And Trademark Office οι οποίες εκκρεμούν προς εξέταση. Μελετώντας τες κανείς μπορεί να διαπιστώσει όλες τις κατηγορίες στις οποίες θα εκτείνεται το νέο της δημιούργημα.

Διάβασε ακόμη – 6 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν τέλεια ακόμα κι αν έχεις bad hair day

Αναλυτικότερα, το brand θα περιλαμβάνει μια σειρά προϊόντων μακιγιάζ, σαπούνια, αφρόλουτρα, κρέμες και έλαια σώματος, έλαια και άλατα μπάνιου, μη φαρμακευτικά σκευάσματα περιποίησης δέρματος, καθώς και αρωματικά χώρου, λευκά είδη, είδη γραφείου, εξοπλισμό yoga, ακόμα και κοσμήματα, μεταξύ πολλών άλλων προϊοντικών κατηγοριών. Μένει να κάνουμε λίγη υπομονή ώστε να το δούμε και με τα μάτια μας.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @voguemagazine

Διάβασε ακόμη