Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Madame Figaro Άνοιξη 2021, τεύχος 186

Ένα τεύχος γεμάτο χρώμα και αισιοδοξία.

Η ανοιξιάτικη έκδοση της Madame Figaro μόλις κυκλοφόρησε και θα την λατρέψεις. Ένα τεύχος γεμάτο αισιοδοξία και θετική ενέργεια για να υποδεχθείς τη νέα εποχή. Ανακάλυψε τις τάσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι όπως τις παρουσίασαν οι διάσημοι οίκοι αλλά και τους νέους κανόνες στο μακιγιάζ και τα μαλλιά. Τα αξεσουάρ είναι το δυνατό χαρτί της φετινής μόδας και στη νέα Madame Figaro θα βρεις τα καλύτερα της αγοράς.

Γυναίκες της Χρονιάς 2021: Γνώρισε τις 40 υποψήφιες και μάθε πως να ψηφίσεις για να να αναδείξεις τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες.

Επίσης στο αφιέρωμα Maison θα ανακαλύψεις πως θα ανανεώσεις το χώρο σου με έξυπνους τρόπους.

Το Κυπριακό Me too μπαίνει στο μικροσκόπιο της Μadame Figaro με τους ειδικούς να αναλύουν το φαινόμενο.

Το θέατρο πάντα θα γοητεύει, γι’ αυτό και έξι κορυφαίοι Κύπριοι ηθοποιοί φωτογραφίζονται, αλλάζουν ρόλους και δημιουργούν το δικό τους Q&A. Η Αννίτα Σαντοριναίου παίρνει συνέντευξη από τον Προκόπη Αγαθοκλέους και αντίστροφα. Η Χριστίνα Παυλίδου και ο Ανδρέας Τσέλεπος κάνουν το δικό τους ερωτηματολόγιο όπως και ο Σταύρος Λούρας με την Αντωνία Χαραλάμπους.

Επιπλέον πως θα εξελιχθεί έρωτας και οι σχέσεις στην εποχή της πανδημίας, και γιατί στην εποχή των απελευθερωμένων και ισότιμων σχέσεων παρακολουθούμε σειρές με απαρχαιωμένες αντιλήψεις όπως το Bridgerton;

Διάβασε περισσότερα στο νέο τεύχος της Madame Figaro που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Διάβασε ακόμη