Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Social media: Πώς να προωθήσεις την επιχείρηση σου και να αποκτήσεις περισσότερους followers

Το Oratō ήρθε για να σου βρει όλες τις λύσεις που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Στην Κύπρο εδρεύει τον τελευταίο καιρό ενα νέο boutique social media marketing firm, το οποίο προσφέρει άριστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες social media marketing σε εταιρείες και ιδιώτες που επιθυμούν να εξελίξουν την επιχείρησή τους και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες. Εξειδικεύεται στο content creation, content marketing, social media management, engagement strategy, Instagram και Facebook Advertising.

Η εταιρεία αυτή στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας τα social media και που έχουν ως στόχο την επιτυχία και την ανάπτυξη της επιχείρησης που αναλαμβάνουν.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε πως τα social media είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, αλλά λίγοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν στην επιχείρησή μας. Αυτό τον ρόλο αναλαμβάνει το Oratō, να μας ανοίξει δηλαδή τον δρόμο προς την επιτυχία της επιχείρησής μας.

CEO της εταιρείας είναι ο Ανδρέας Αμπασαϊτ, ο οποίος έχει άριστη γνώση των social media και έχει πετύχει να αποσπάσει την προσοχή έντεκα χιλιάδων ατόμων στο Instagram και εξηνταπέντε χιλιάδων ατόμων στο TikTok. Ο Ανδρέας αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη πως στο Oratō γνωρίζουν τα social media καλύτερα από τον καθένα μας και είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν να εξελίξουμε την επιχείρησή μας. Γιατί όπως λένε και οι ίδιοι “Because your customers are not only present in your locality”.

Μπορείς να κάνεις follow to Oratō στο Instagram και στο Facebook @oratogroup και να επισκεφθείτε την εντυπωσιακή σελίδα τους στο www.oratogroup.com.

Διάβασε ακόμη