Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Λουκία Σεργίδου: Ο οίκος του εξωτερικού που επιμελήθηκε το νυφικό της look

Λαμπερή και εντυπωσιακή νύφη. 

Της Νίκης Βρυωνίδου 

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή τους έζησαν, χθες 9 Σεπτεμβρίου η Λουκία Σεργίδου και ο Χρίστος Eojourian αφού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου έχοντας δίπλα τους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους από τον οικογενειακό και φιλικό τους κύκλο.

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά ενώ το γαμήλιο party πραγματοποιήθηκε στο Serena Beach Bar δίπλα στο κύμα σε ένα ονειρικό colorful σκηνικό που δημιούργησε η γνωστή Event Planner & Stylist Florist, Χάρις Πότσου.

Διάβασε ακόμη – Λουκία Σεργίδου: Το λευκό outfit που επέλεξε για το bachelorette party της στη Σικελία

Η νύφη όπως ήταν φυσικό έλαμπε μέσα στη νυφική δημιουργία που επέλεξε και που έφερε την υπογραφή του οίκου με έδρα το Ισραήλ Galia Lahav. 

Το νυφικό ήταν καλυμμένο εξολοκλήρου με παγιέτες ενώ το bodice στο επάνω μέρος αλλά και το sheer υφάσμά του έκανε το look διακριτικά sexy και εντυπωσιακά λαμπερό. Η όλη εμφάνιση διατηρήθηκε minimal όσον αφορά στα κοσμήματα αφού το γνωστό fashion girl του νησιού επέλεξε κομψές επιλογές.

Κομψός και ο γαμπρός που ακολούθησε την κλασσική γραμμή και επέλεξε μαύρο tuxedo που έφερε την υπογραφή του οίκου Givenchy. 

Διάβασε ακόμη