Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Kylie Jenner: Μετάνιωσε για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε

“Μακάρι να μην είχα κάνει ποτέ εξαρχής”.

Tης Χριστίνας Πολυκάρπου

Στο φινάλε της Πέμπτης του “The Kardashians”, η 25χρονη Kylie αποκαλύπτει μια πιο συναισθηματική πλευρά του εαυτού της, ενώ εκφράζει τη λύπη της για τις χειρουργικές επεμβάσεις του παρελθόντος. Μιλώντας με τη στενή φίλη της Stassie Karanikolaou, η Jenner ανοίγεται για το ιστορικό της στις αισθητικές επεμβάσεις.

Η Jenner γέννησε την 5χρονη Stormi, όταν ήταν 20 ετών. Η Jenner αποκάλυψε πρόσφατα ότι πριν μείνει έγκυος, έκανε πλαστική στο στήθος της. Μιλώντας με την Karanikolaou, περιγράφει λεπτομερώς τις τύψεις της για την επέμβαση.

Διάβασε ακόμη – Kevin Spacey: Αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων

“Μακάρι να μην τα είχα κάνει ποτέ εξαρχής”, δηλώνει συναισθηματικά η Jenner. “Συνιστώ σε όποιον το σκέφτεται να το κάνει μετά τα παιδιά”.

Έχοντας πρόσφατα γεννήσει το δεύτερο παιδί της, μεγάλα θέματα παιδικής ηλικίας και ωριμότητας φαίνεται να αναδύονται στην Jenner. Έχοντας συμμετάσχει στο “The Kardashians” και στον προκάτοχό του, το “Keeping Up with the Kardashians”, από την ηλικία των 9 ετών, η Jenner έζησε όλη τη νεαρή ενηλικίωσή της στο προσκήνιο.

Ο προβληματισμός για τα παιδιά της φέρνει μεγαλύτερη αυτοκριτική για τα χειρουργεία που έκανε η Jenner. Σε μια συναισθηματικά κορυφαία στιγμή, η Jenner αποκαλύπτει ότι θα “ράγιζε η καρδιά της” αν η Stormi ήθελε να κάνει αισθητικές επεμβάσεις όταν ήταν 19 ετών, όπως έκανε η μαμά της.

Η πλαστική χειρουργική ήταν ένα αμφιλεγόμενο θέμα στη φετινή σεζόν των Kardashians. Στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας, η Jenner αρνήθηκε κάθε ισχυρισμό ότι είχε κάνει χειρουργική επέμβαση σε όλο της το πρόσωπο.

“Πάντα θυμάμαι ότι ήμουν το παιδί με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”, δήλωσε η Jenner. “Πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου -ακόμα αγαπώ τον εαυτό μου- και μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις για μένα είναι ότι ήμουν αυτό το ανασφαλές παιδί και ότι έκανα τόσες πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για να αλλάξω ολόκληρο το πρόσωπό μου, κάτι που είναι ψευδές, έχω κάνει μόνο fillers”.

Διάβασε ακόμη – Sinead O’Connor: H τραγική ιστορίας της – Ο αγώνας με την ψυχική ασθένεια, η σεξουαλική κακοποίηση και η απώλεια του γιου της

Η Jenner ανάφερε επίσης τους ισχυρισμούς ότι επεξεργάζεται έντονα τις φωτογραφίες της, αποκαλύπτοντας ότι είχε πειράξει φωτογραφίες στο παρελθόν, αλλά από τότε σταμάτησε την πρακτική αυτή.

“Απλά νιώθω ότι έχουμε τεράστια επιρροή και τι κάνουμε με αυτή τη δύναμη;” ρώτησε η Jenner, “Απλά βλέπω τόσα πολλά νεαρά κορίτσια στο διαδίκτυο τώρα να επεξεργάζονται πλήρως τις φωτογραφίες τους. Πέρασα κι εγώ από αυτό το στάδιο. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα καλύτερο σημείο. Αλλά οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να σου μεταδώσουν ανασφάλειες”.

Φωτογραφία: Instagram/ @kyliejenner

Διάβασε ακόμη