Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Χρήσιμες ιδέες διακόσμησης για ένα κομψό μπάνιο

Πώς να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε έναν όμορφο, κομψό και λειτουργικό χώρο.

Συχνά, αφήνουμε τη διακόσμηση του μπάνιο πίσω και επενδύουμε στους υπόλοιπους χώρους. Ωστόσο, ένα καλοφτιαγμένο μπάνιο αποδεικνύεται ο ιδανικός προορισμός για να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου.

Το μέγεθος του χώρου φυσικά δεν έχει καμία σημασία αρκεί να επιλέξεις τα κατάλληλα έπιπλα και αντικείμενα. Μερικές απλές ιδέες θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις τον χώρο που περνάς τις περισσότερες ώρες και το αποτέλεσμα θα είναι κομψό.

Πρόσθεσε περισσότερο πράσινο

Μερικά γλαστράκια ή λίγα λουλούδια σε ένα βάζο θα δώσουν μία νέα πνοή στον χώρο σου.

Οργάνωσε τα προϊόντα σου

Ένα κομψό μπάνιο σημαίνει ένα τακτοποιημένο μπάνιο. Πολλά μπάνια δεν διαθέτουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο έτσι μπορείς να ταξινομήσεις τα προϊόντα με τη σειρά που τα χρησιμοποιείς περισσότερο. Αυτό θα σε βοηθήσει επίσης να ξεκαθαρίσεις ποια χρησιμοποιείς ακόμη και ποια όχι.

Διάβασε ακόμη – Πώς να φτιάξεις τον κήπο σου οικονομικά

Υιοθέτησε μία μίνιμαλ φιλοσοφία

Μην επιβαρύνεις τον χώρο του μπάνιου με περιττά πράγματα. Ένα καλάθι για τα άπλυτα που να κλείνει, αποθηκευτικά κουτιά για τα απορρυπαντικά και τακτοποιημένες πετσέτες αρκούν για να δώσουν ένα κομψό αποτέλεσμα.

Διατήρησε τα ράφια καθαρά

Ανεξάρτητα με την διακόσμηση που θα επιλέξεις τα ράφια του μπάνιου θα πρέπει να είναι καθαρά. Μην τα παραμελείς και φρόντιζε να καθαρίζεις συχνά τη σκόνη που συσσωρεύεται.

Πρόσθεσε ένα πίνακα ζωγραφικής

Δεν εννοούμε φυσικά κάποιο μεγάλο πίνακα ζωγραφικής αλλά έστω μία αφίσα illustration ή ένα καδράκι με σκίτσο θα δώσει μία παιχνιδιάρικη νότα στο μπάνιο.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: istock

Διάβασε ακόμη