Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

6 σειρές του Netflix για να βάλεις στη λίστα σου

Είναι η κατάλληλη εποχή για να αρχίσεις μια νέα σειρά.

Μια καλή σειρά μπορεί να γίνει ένα εθιστικό stress relief, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που μένουμε σπίτι. Στο Netflix μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε παλαιότερες και νέες κυκλοφορίες που θα σε χαλαρώσουν.

Παρέες γυναικών μπλεγμένες στην παρανομία, φιλίες που δημιουργούνται μέσα σε ασυνήθιστες συνθήκες, μπερδεμένες σχέσεις και σενάρια που κινούνται γύρω από σύγχρονα ζητήματα με φρέσκια οπτική – είναι λίγα μόνο από όσα είδαμε σε εκείνες που ξεχωρίζουν.

Πιο κάτω 6 σειρές έξω που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα:

1. Good Girls

Τρεις next door Αμερικανίδες μαμάδες με φαινομενικά συνηθισμένες ζωές, αποφασίζουν να ληστέψουν το παντοπωλείο της γειτονιάς τους για να βοηθήσουν οικονομικά τις οικογένειες τους. Από εκεί ξεκινάει το μπλέξιμο τους με την παρανομία -και με έναν μυστηριώδη μαφιόζο – αλλά και ο δρόμος για την προσωπική τους χειραφέτηση. Το Good Girls είναι αντισυμβατικό, είναι αστείο και κυρίως, είναι περίεργα εθιστικό. Το Netflix προετοιμάζει ήδη την τέταρτη σεζόν της σειράς, που θα προβληθεί μέσα στον επόμενο χρόνο.

2. Gilmore Girls: A Year in the Life


Ίσως από τα πρώτα girl gang που ξεχώρισαν σε σειρές για τη διαφορετικότητα τους, μιας και δεν πρόκειται για φίλες αλλά για τα κορίτσια της οικογένειας Gilmore. Σχεδόν μια δεκαετία μετά το τέλος της original σειράς, το Netflix μας ξαναφέρνει κοντά στις ζωές της Lorelai, της Rory και της Emily Gilmore.

3. Valeria


Βασισμένο στα μυθιστορήματα της Elísabet Benavent, το Valeria είναι μια από τις παραγωγές του Netflix για το 2020. Εν μέσω δημιουργικής και συζυγικής κρίσης, η Valeria προσπαθεί να βρει έμπνευση για το νέο της βιβλίο και να βάλει τη ζωή της σε τάξη έχοντας για στήριξη τις κολλητές της. Παρακολουθούμε τις τέσσερις τους να έρχονται αντιμέτωπες με θέματα γύρω από τις σχέσεις, τη σεξουαλικότητα και τη ζωή λίγο πριν τα 30, σε μια σειρά που ξεφεύγει από το μοτίβο της κλασσικής κοριτσοπαρέας και αναδεικνύει τα προβλήματα μιας σύγχρονης γυναίκας που ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της.

Διάβασε περισσότερα στο checkincyprus

Διάβασε ακόμη