Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Kim Kardashian: Η πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το τραγούδι της Taylor

“Η ζωή είναι ωραία”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η κυκλοφορία του “The Tortured Poets” της Taylor Swift αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον για τη διαμάχη μεταξύ της τραγουδίστριας και της Kim Kardashian.

Η 34χρονη Swift εξέπληξε τους θαυμαστές της στις 19 Απριλίου με την κυκλοφορία ενός διπλού άλμπουμ μόλις δύο ώρες μετά την κυκλοφορία του 11ου στούντιο άλμπουμ της, ΄The Anthology’.

Αυτό όμως τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή των θαυμαστών – και προκάλεσε εικασίες ότι ενδεχομένως να αναφέρεται στην 43χρονη Kardashian.

Στο “thanK you aIMee”, η Swift τραγουδάει για την αντιμετώπιση του bullying και οι στίχοι, σε συνδυασμό με την κεφαλαιοποίηση των τριών γραμμάτων του τίτλου (KIM), οδήγησαν τους θαυμαστές να σκεφτούν ότι το τραγούδι είναι μια σπόντα στην ιδρύτρια του SKIMS.

Μια πηγή λέει είπε για την αντίδραση της Kardashian στο κομμάτι: “Το έχει ξεπεράσει και πιστεύει ότι η Τeylor πρέπει να προχωρήσει”.

Λίγες μέρες αργότερα, η Kim βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live!” και απέφυγε να μιλήσει για το θέμα που προέκυψε.

Η διάσημη τηλεπερσόνα βρέθηκε στο πλατό κι ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή, σαν να μη συνέβη τίποτα. Μάλιστα, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: “Η ζωή είναι ωραία”.

Διάβασε ακόμη