Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

5 ιδέες για αποδράσεις με την κολλητή σου το Σαββατοκύριακο

Για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Όσο μεγαλώνουμε, οι σχέσεις με τις φίλες μας απαιτούν περισσότερο κόπο. Με την καθεμία να έχει διαφορετικό πρόγραμμα, μερικές φορές χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια για να βρεθείς με την κολλητή σου, ακόμα και στο τηλέφωνο.

Ευτυχώς, υπάρχουν πάντα τρόποι για να επανορθώσετε και να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο, απολαμβάνοντας η μία την παρέα της άλλης. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος από μία απόδραση με την κολλητή σου, που όχι μόνο θα συσφίξει τη σχέση σας αλλά θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε;

Διάβασε ακόμη – Καλοκαιρινοί έρωτες που λήγουν άδοξα

Έχουμε 5 ιδέες για το Σαββατοκύριακο.

Πηγαίνετε ένα road trip

Ένας σίγουρος τρόπος για να περάσεις χρόνο με την κολλητή σου (και ίσως ένας από τους πιο οικονομικούς) είναι να κάνετε road trip. Μπείτε στο αυτοκίνητο και οδηγήστε μέχρι την κοντινότερη πόλη. Επισκεφθείτε τα αξιοθέατα, δοκιμάστε ντόπιες γεύσεις και περάστε το βράδυ σε έναν τοπικό ξενώνα.

Ταξιδέψτε σε μία άλλη χώρα

Αν το budget σας αντέχει ένα αεροπορικό ταξίδι, τότε βρείτε την πρώτη διαθέσιμη πτήση και κάντε μία τρέλα. Η περιπέτεια σάς περιμένει και σίγουρα θα αποκτήσετε εμπειρίες που θα δυναμώσουν τη σχέση σας ακόμα περισσότερο.

Οργανώστε το τέλειο staycation

Αν δεν έχετε ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και τα χρήματα για ένα ταξίδι, δεν έχετε παρά να οργανώσετε το τέλειο staycation. Ίσως μία κράτηση σε ένα μικρό ξενοδοχείο στην πόλη να σας κάνει να νιώσετε σαν τουρίστες. Αν πάλι έχετε υποχρεώσεις που δεν σας επιτρέπουν κάτι τέτοιο, μπορείτε να διασκεδάσετε εξίσου, δίνοντας ραντεβού στα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε.

Κλείστε ένα ολοήμερο spa

Είναι η τέλεια δικαιολογία για να χαλαρώσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας, και μάλιστα με την καλύτερη παρέα.

Φέρτε κοντά τις οικογένειές σας

Αν εσύ και η φίλη σου έχετε παιδιά (και δεν θέλετε να χάνετε πολύτιμες στιγμές μαζί τους) τότε μπορείτε να οργανώσετε μία μέρα παιχνιδιού. Είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, και όσο εσείς περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα οι σύντροφοί σας.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη