Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Οι βασιλικοί τίτλοι που θα πάρουν οι γονείς της Kate Middleton

Ο ρόλος κλειδί στη ζωή της πριγκίπισσας.

Οι πρώτοι μήνες του 2024 έχουν αποδειχθεί δύσκολοι για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η Kate Middleton χρειάστηκε ένα κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο ενώ πλέον κάνει θεραπεία για τον καρκίνο την ίδια περίοδο που και ο πεθερός της, βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει την ίδια ασθένεια. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια ελπιδοφόρα νέα που αφορούν όχι μόνο τη βασιλική οικογένεια αλλά και τη δική της.

Οι γονείς της, Carole και Michael Middleton, ενδέχεται να τιμηθούν με έναν βασιλικό τίτλο ως αναγνώριση της συνεχούς στήριξής τους στο Στέμμα και τη συνεισφορά τους στην ευημερία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Υπάρχει η εικασία στον βρετανικό Τύπο ότι η Carole και o Michael Middleton να πάρουν έναν τίτλο ευγενείας, με πιο πιθανό αυτό του κόμη και της κόμισσας.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry: Η μεγάλη απόφαση που θα φέρει αναστάτωση στη βρετανική οικογένεια

Η κίνηση θα συμβολίζει την ευγνωμοσύνη της μοναρχίας στον καταλυτικό ρόλο που έπαιξαν στη ζωή της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα της Ουαλίας, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την κόρη τους.

Η χρονιά αυτή ήταν σίγουρα μια από τις πιο δύσκολες για τη σύζυγο του πρίγκιπα William. Την επέμβαση που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο ακολούθησε μια περίπλοκη περίοδος ανάρρωσης. Έπειτα κλήθηκε να αντιμετωπίσει θεωρίες συνωμοσίας λόγω της απουσίας της από τη δημόσια ζωή που την οδήγησαν στο να αποκαλύψει μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: H απόφαση του που θα επηρεάσει τη ζωή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται θετικά, ειδικά για τους γονείς της που μπορεί να κάνουν σύντομα το ντεμπούτο τους με νέο βασιλικό τίτλο.

Δίνοντας στους Middletons έναν τίτλο δεν είναι μόνο μια κίνηση ευγνωμοσύνης προς αυτούς αλλά και μία επίγνωση της στενής σχέσης και της φροντίδας των εγγονών τους, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα George που είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Η σχέση της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τους Carole και  Michael Middleton

Η Kate Middleton ήταν πάντα εξαιρετικά κοντά με τους γονείς της. Παρά τον μελλοντικό της ρόλο ως βασίλισσα έχει φροντίσει να διατηρήσει στενούς δεσμούς με την Carole και τον Michael οι οποίοι έχουν αποδειχθεί μια συνεχής πηγή στήριξης.

Για πολλά χρόνια οι Carole και Michael ζούσαν κοντά στην κατοικία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Αυτό τους επέτρεπε να είναι παρόντες στις ζωές των εγγονών τους και να παρέχουν τη βοήθειά τους όποτε αυτό ήταν απαραίτητο.

Η πρόσφατη επέμβαση και διάγνωση με καρκίνο της Kate Middleton αύξησε την παρουσία τους στη ζωή της. Της παρέχουν ασφάλεια και φροντίδα σε όλη τη διάρκεια της ανάρρωσης.

Πηγή: harpersbazzar.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @familyofwilliamandcatherine

Διάβασε ακόμη