Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Πρίγκιπας William: Η απρόσμενη αποκάλυψη για τα τρία του παιδιά

Τι είπε ο πρίγκιπας της Ουαλίας;

Μπορεί ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton να είναι φιλτραρισμένες και περιορισμένες, όμως, μία νέα είδηση που αφορά τα παιδιά τους ήρθε στην επιφάνεια. Και αφορά το αγαπημένο τους πιάτο!

Στις 18 Απριλίου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε στο μυαλό του τα παιδιά του – τον πρίγκιπα George, 10 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Louis, 5 ετών – κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων Surplus to Supper. Η εκδρομή σηματοδότησε το πρώτο βασιλικό καθήκον του από τότε που η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ανακοίνωσε στις 22 Μαρτίου ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: “Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή τη θλίψη”

Σύμφωνα με την εθελόντρια του Surplus to Supper, Rachel Candappa, ο πρίγκιπας William συνέδεσε ένα πιάτο με τα τρία παιδιά του όταν το είδε να ετοιμάζεται. Έδειξε το φαγητό και είπε: “Αυτό είναι σπαγγέτι με σφαιρικά ζυμαρικά”. Και τον ρώτησα, ‘πώς ξέρεις για τα σπαγγέτι hoops;’ και μου είπε, ‘Έχω παιδιά'”, είπε η Candappa, σύμφωνα με την Telegraph.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: H απόφαση του που θα επηρεάσει τη ζωή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Η αναφορά στα ζυμαρικά δεν αποτελεί έκπληξη για τους βασιλικούς παρατηρητές, καθώς ο διάσημος σεφ Aldo Zilli αποκάλυψε στο παρελθόν ότι το αγαπημένο γεύμα του πρίγκιπα George είναι ένα υπερυψωμένο σπαγγέτι! “Περιμένω το τηλεφώνημα γιατί προφανώς το αγαπημένο του μικρού αγοριού (του πρίγκιπα William) είναι η σπαγγέτι καρμπονάρα, οπότε περιμένω την κλήση για να πάω να του το μαγειρέψω”, δήλωσε ο Zilli στην Daily Mail το 2020.

Πηγή: harpersbazzar.gr

Διάβασε ακόμη