Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Καλοκαιρινοί έρωτες: 5 σημάδια ότι η σχέση σας θα κρατήσει

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν ήταν απλά μια περιστασιακή σχέση του καλοκαιριού.

Τα κακά νέα της υπόθεσης είναι ότι το καλοκαίρι έχει και επίσημα τελειώσει. Τα καλά νέα είναι ότι πιθανόν ο έρωτας που γνώρισες το καλοκαίρι, να κρατήσει και τον χειμώνα. Συνήθως οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι αρκετά δυνατοί αλλά κρατάνε τόσο όσο οι διακοπές σου, περνάτε όμορφα μαζί και μετά παίρνετε χωριστούς δρόμους για την επιστροφή στην καθημερινότητα. Δεν είναι πάντα όμως έτσι τα πράγματα.

Οι ανέμελες βόλτες, οι συζητήσεις, οι δυνατές αναμνήσεις που θα κρατήσεις για μια ζωή, σε κάνουν να σκέφτεσαι “Και τώρα τι γίνεται” Υπάρχουν κάποια σημάδια που προδίδουν κατά πόσο η σχέση που αποκτήσατε μπορεί να έχει διάρκεια και να προχωρήσει το ίδιο όμορφα το φθινόπωρο.

Ακολουθούν οι ενδείξεις που θα σου πουν κατά πόσο ισχύει αυτό στην περίπτωσή σου.

#1 Αισθάνεστε ότι γνωρίζεστε χρόνια

Υπάρχει μια ανεξήγητη οικειότητα μεταξύ σας από την πρώτη στιγμή που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, σαν να μην γνωριστήκατε μόλις χθες.

Διάβασε ακόμη – Double Dates: Το νέο trend για πρώτο ραντεβού – Πόσο καλή ιδέα είναι;

#2 Κάνετε πλάνα για το σύντομο μέλλον

Έχετε ήδη μιλήσει για μια συνάντηση μετά τις διακοπές και ακόμη καλύτερα έχετε κανονίσει και λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει.

#3 Σε συμπαθούν οι φίλοι του

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις το “ΟΚ” τω φίλων του γιατί αν σε συμπαθούν και σε ενσωματώνουν στην παρέα, είναι ευκολότερο να είσαι στη συζήτηση ακόμη και όταν δεν είσαι καν εκεί και λιγάκι πιο πιθανό να προχωρήσει το πράγμα αφού φύγετε.

#4 Ο αποχωρισμός ήταν πολύ δυσάρεστος

Και για τους δυο σας. Βέβαια αυτό ίσως δεν μπορείς να το ξέρεις με σιγουριά για τον άλλο, αλλά αν παίρνεις ένα τέτοιο μήνυμα, τα πράγματα είναι πολύ θετικά οπότε ξεκινήστε να οργανώνετε την επανασύνδεση.

#5 Δεν μένετε πολλή ώρα χωρίς να έχετε νέα ο ένας για τον άλλο

Μιλάτε στα μηνύματα και στο τηλέφωνο, ακόμη ίσως και με βιντεοκλήση και έχετε αποκτήσει μια αγαπημένη πλέον συνήθεια να μοιράζεστε τις στιγμές και τα νέα σας ο ένας με τον άλλο.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη