Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η νέα τσάντα του οίκου Bottega Veneta θα γίνει η αγαπημένη των fashionistas

Αυτή η τσάντα είναι γεννημένη να γίνει ένα διαχρονικό item.

Με παράδοση στο να μετατρέπει τις τσάντες της σε επιτυχίες, ο οίκος Bottega Veneta επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο με μία νέα σιλουέτα προορισμένη να γίνει αντικείμενο πόθου για τις απανταχού fashionistas και τις trendsetters του πλανήτη των celebrities, τη Hop.

Διάβασε ακόμη – Γιατί η Jodie Mini Bag του οίκου Bottega Veneta είναι η αγαπημένη των fashionistas του νησιού

Εμπνευσμένη από το σχήμα μιας τσάντας hobo που δημιούργησε ο οίκος το 2002, η Hop είναι μια μαλακή και ευρύχωρη τσάντα που συμβολίζει και γιορτάζει την καινοτομία και τη διαχρονική τέχνη.

Διάβασε ακόμη – 5 designer τσάντες που υπακούν στο trend της ήσυχης πολυτέλειας

Ένα νεύμα στο πλούσιο αρχειακό παρελθόν του οίκου, η Hop διαθέτει πυραμιδοειδές σχήμα και είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου στο χέρι με τη χαρακτηριστική τεχνική του οίκου 3D Intreccio από έναν εξειδικευμένο τεχνίτη κατά τη διάρκεια δύο ημερών. Διαθέτει επίσης δερμάτινη επένδυση, μία εσωτερική τσέπη με φερμουάρ, ενώ το μαγνητικό κλείσιμο της είναι από ορείχαλκο Muse.

Σχεδιασμένη για να φοριέται στο χέρι ή στον ώμο, η Hop έχει χαρακτηρίζεται από ευελιξία και διαχρονικότητα. Είναι μια τσάντα που μπορεί πραγματικά να φορεθεί από γενιά σε γενιά. Η Hop μιλάει για την ξεχωριστή ιστορία της Bottega Veneta και αιώνια δέσμευση στη συνάντηση της εξαιρετικής χειροτεχνίας και του διαχρονικού σχεδιασμού.

Διατίθεται σε δύο μεγέθη, Small και Large, σε μαύρο, Fondant (σκούρο καφέ), λευκό, αλλά καιOyster (λιλά), Camomille (ανοιχτό κίτρινο) και Siren (φωτεινό πετρόλ) μια σειρά παστέλ αποχρώσεων, μια από τις πιο ανατρεπτικές τάσεις του φετινού χειμώνα.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη