Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Γιατί η Jodie Mini Bag του οίκου Bottega Veneta είναι η αγαπημένη των fashionistas του νησιού

Τη συνδυάζουν σχεδόν με τα πάντα και είναι κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Τα τελευταία χρόνια, ο οίκος Bottega Veneta λανσάρει κάθε σεζόν style items που γίνονται κυριολεκτικά viral και σίγουρα ένα από τα αντικείμενα πόθου για τις γυναίκες με την υπογραφή του είναι και οι τσάντες οι οποίες συνδυάζουν τη διαχρονικότητα του ιταλικού στιλ, με την κομψότητα και την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Διάβασε ακόμη – 5 designer τσάντες που υπακούν στο trend της ήσυχης πολυτέλειας

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι ο οίκος διέγραψε το Instagram account του, ένα από τα μέσα πλέον για να διαφημίζουν και τα fashion houses τα προϊόντα τους αφού θεωρεί ότι δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Επέστρεψε στα social media κάποια στιγμή αυτό το χρόνο αλλά στην κινέζικη πλατφόρμα Weibo.

Διάβασε ακόμη – Οι 5 τάσεις που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο

Αν κάποια τσάντα του οίκου έχει ενδιαφέρουσα ιστορία από το που πήρε το όνομά της είναι σίγουρα η Jodie που είναι αφιερωμένη στην ηθοποιό Jodie Foster η οποία την χρησιμοποίησε για να κρύψει το πρόσωπό της όταν την κυνηγούσαν οι paparazzi!

Η mini εκδοχή της συγκεκριμένης τσάντας είναι και αυτή που κέρδισε τις Κύπριες fashionistas αφού τη βλέπουμε σχεδόν παντού και σε όλη τη χρωματική γκάμα που κυκλοφορεί με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα του οίκου να παραμένει το πιο δημοφιλές.

Το στρογγυλεμένο σχήμα της, ο χαρακτηριστικός κόμπος αλλά και η χαρακτηριστική τεχνική που χρησιμοποιεί το δέρμα ο οίκος είναι τα στοιχεία που έκαναν την συγκεκριμένη τσάντα διαχρονική και αγαπημένη ανάμεσα στις εκπροσώπους του fashion crowd.

Δες πως συνδυάζουν τη τσάντα και ποια χρώματα επιλέγουν οι fashionistas του νησιού: 

Διάβασε ακόμη