Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Τι θα συμβεί στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα

Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη.

Η 1η εβδομάδα του χρόνου (2-8 Ιανουαρίου) ξεκινά με τον Ερμή να κάνει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Μία όψη δημιουργικότητας και επιτυχίας σε πολλά ζητήματα κυρίως όμως πνευματικά. Επίσης είναι μία όψη έντονης εκφραστικότητας και όμορφων στιγμών κυρίως για τους Αιγόκερους – Ιχθύες – Παρθένους και Καρκίνου του 3ου δεκαημέρου.

 Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα στις 2 του μήνα μας μαθαίνει πώς να αντιμετωπίσουμε κρίσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά κυρίως πώς να λύσουμε δικά μας τραύματα. Οι Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου θα έχουν και τα περισσότερα άγχη υπαρξιακά και μη.

Η Αφροδίτη στις 3/1 στο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται να μας φέρει σημαντικές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθούμε και να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα και παρεξηγήσεις με άλλους. Την ίδια στιγμή Υδροχόοι – Δίδυμοι και Ζυγοί θα νοιώσουν αρκετά ανανεωμένοι και μαζί με αυτούς και οι Λέοντες.

 Η πρώτη όψη που θα κάνει η Αφροδίτη θα είναι ένα εξάγωνο με το Δία. Μία σημαντική ευκαιρία για τους γεννημένους Υδροχόου – Λέοντες – Κριούς και Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου να πάρουν τα πάνω τους και να μπορέσουν να πετύχουν πολλά και σημαντικά πράγματα στη ζωή τους.

 Το τρίγωνο με τον Ουρανό που θα κάνει ο Ήλιος στις 5/1 είναι σωτήριο για τις σχέσεις και την καθημερινότητα των ζωδίων της Γης, οπότε Ταύροι – Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου θα πάρουν μία μεγάλη ανάσα.

 Στις 7 του μήνα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή και η Πανσέληνος που θα γίνει στο ζώδιο του Καρκίνου ανοίγουν μία περίοδο αγάπης και αγκαλιάς για τον κόσμο αλλά και μία διάθεση νέου ξεκινήματος για επαγγελματικά ζητήματα. 

Διάβασε ακόμη – Ετήσιες προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Κριός

Οι Κριοί έχετε τρομερές ευκαιρίες και για επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και για να κάνετε σημαντικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα. Θεωρείτε μία περίοδος δημιουργική και άκρως επιτυχημένη που μπορείτε να κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα μακριά από δυσκολίες και ταραχές. Η οικογένεια επίσης δείχνει οτι είναι κοντά σας και θέλει να μοιραστείτε πράγματα οδηγώντας σε ένα πολύ ζεστό οικογενειακό περιβάλλον για την ερχόμενη περίοδο. Αυτή την εβδομάδα κλείστε οικονομικές συμφωνίες που θα σας κάνουν να αλλάξετε την οικονομική σας κατάσταση.

Ταύρος

Για τους Ταύρους είναι ίσως η περίοδος που περιμένατε καιρό καθότι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να τακτοποιήσετε πράγματα που εδώ και καιρό ήταν στον αέρα και ηταν επίσης πηγή εντάσεων. θεωρείτε μία στιγμή έντονης δημιουργικότητας και χτισίματος νέων προοπτικών ενώ θεωρείτε επιτέλους και η στιγμή της μεγάλης σας επιτυχίας σε θέματα επαγγελματικά με σημαντικές αλλαγές και μέσα στο σπίτι. Φίλοι και γνωστοί επίσης από το παρελθόν θα έρθουν για να περάσετε όμορφα και οικογενειακά.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους συγκεκριμένα θεωρείτε μία απίστευτη περίοδος για οικονομικά θέματα αλλά και για τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων. Επίσης ξαφνικά έσοδα θα σας κάνουν να χαρείτε ακόμη περισσότερο για τις επιτυχίες σας ενώ και στην εργασία σας θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές θετικές ανακατατάξεις. Νέες ιδέες σας μπαίνουν στο μυαλό που θα σας βοηθήσουν να στηριχθείτε περισσότερο στα πόδια σας ενώ γενικότερα η ζωή σας δείχνει να είναι τρομερά ανανεωμένη καθότι έχετε νέες ιδέες. Επιτυχίες θα έχετε επίσης αυτή την εβδομάδα και σε θέματα σπουδών με σημαντικές εμπνεύσεις.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους θεωρείτε τώρα η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετύχετε πράγματα που έχετε στο μυαλό σας. Θεωρείτε η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε σε ένα γάμο ή να κάνετε μία νέα σχέση. Σημαντικές συνεργασίες θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα ενώ και η δουλειά σας θα είναι ιδιαίτερα ανοδική με επιτυχίες σε πολλαπλά επίπεδα. Αυτά που κάνετε θα οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά σας και αργότερα θα μπορέσετε ακόμη και να βρείτε και το σπίτι των ονείρων σας. Μην διστάσετε να κυνηγήσετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας.

Λέων

Για τους Λέοντες αυτή η περίοδος φέρνει έντονο φλερτ με σημαντικές σχέσεις και επιθυμίες που θα γίνουν πραγματικότητα. Περίοδος πολύ όμορφη και για τα εργασιακά σας θέματα με σημαντικές επιτυχίες και αναγνώριση μέσα στη δουλειά σας ενώ την ίδια στιγμή θα καταφέρετε να βγάλετε μυστικά στην επιφάνεια που σας είχαν κρυμμένα και θα μπορέσετε να τα εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε πράγματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Σημαντική βελτίωση επίσης θα έχει και η υγεία σας.

Παρθένος

Για τους Παρθένους θεωρείτε μία υπέροχη εβδομάδα έρωτα και κοινωνικών επαφών που θα σας ξεκουράσουν και θα σας κάνουν να νοιώσετε υπέροχα. Θεωρείτε εβδομάδα δημιουργικότητας και επιτυχίας σε πολλαπλά επίπεδα ενώ ταυτόχρονα θα έχετε όρεξη να δημιουργήσετε με αποτέλεσμα να αναγνωριστείτε για τις προσπάθειες σας. Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και σας φέρνει σημαντικές επαφές με κόσμο που δεν το περιμένατε και αυτό θα σας εκπλήξει και θα σας κάνει να περάσετε ακόμη καλύτερα. Οι μακροπρόθεσμες σχέσεις ευνοούνται περισσότερο αυτό το καιρό για αυτό οι λάτρεις του χουζουρέματος με κάποιο σύντροφο βγείτε έξω γιατί κάτι μπορεί να έρθει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα καταφέρετε να αλλάξετε τα δεδομένα στη δουλειά σας καθότι οι θετικές εξελίξεις στον Άξονα του Καρκίνου και του Αιγόκερω δεν σας αφήνουν περιθώριο απο το να θεωρήσετε οτι φέτος θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. θεωρείτε μία περίοδος αναβάθμισης επι των επαγγελματικών σας ενώ και στα εργασιακά σας θέματα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και ωραίες επαφές. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να είναι πολύ καλά με σημαντικές προοπτικές σε ζητήματα νέων σχέσεων ενώ και η καθημερινή σας διάθεση δείχνει να είναι σε μία μοναδική περίοδο. Ευχάριστες ειδήσεις θα δεχτείτε μέσα στην εβδομάδα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς είναι εβδομάδα συμφωνιών και νέων συνεργασιών. Την ίδια στιγμή έχετε και σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να ταξιδέψετε και στα ταξίδια σας αυτά θα περάσετε υπέροχα. θεωρείτε μία πολύ παραγωγική περίοδος με κέρδη σε όλα τα επίπεδα ενώ την ίδια στιγμή και εσείς βγαίνετε από το καβούκι σας και έχετε επιτέλους σημαντικές επαφές με κόσμο που θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να πετύχετε πράγματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Δημιουργική επίσης περίοδος και μέσα στο σπίτι με την ειρήνη επιτέλους να έρχεται σε ένα πολύπαθο και γεμάτο εντάσεις σπιτικό.

Τοξότης

Όλα τα έχει αυτή η εβδομάδα για τους Τοξότες. Έρωτες, ανανέωση, οικονομική επιτυχία, άνοδο σε θέματα δουλειάς. Το κυριότερο όμως ειναι η οικονομική εξασφάλιση και σταθερότητα όπως επίσης και η δυνατότητα του να μπορέσετε να χτίσετε μία νέα προοπτική στη δουλειά σας. Ο έρωτας επίσης είναι στο κόκκινο με νέες προοπτικές και νέες σχέσεις που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε και να περάσετε πολύ όμορφα μιας και η ερωτική σας ζωή ειναι ευνοική χωρίς αλλά για πρώτη φορά ύστερα απο αρκετά χρόνια. Μην καταναλώσετε όμως το χρόνο σας για ανθρώπους που ήδη ξέρετε. Δοκιμάστε κάτι καινούριο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά επι των επαγγελματικών σας σχεδίων και να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία νέα δομή στη ζωή σας και στη δουλειά σας. Μετά από τρεξίματα και πιέσεις μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις και πάθη επιτέλους να έρχονται στη ζωή σας και να σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα μπορεί να έχετε. Θεωρείτε ένα διάστημα ιδιαίτερα σημαντικό για να βγείτε από τη σκιά και να δείξετε σε πολλούς τι αξίζετε ενώ και οικονομικά φαίνεται ότι ανοίγει μία περίοδος ιδιαίτερα θετική για εσάς με πολλαπλές θετικές εξελίξεις και για τους υπαλλήλους αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες!

Υδροχόος

 Ολική ανανέωση για τους Υδροχόους και σημαντικές επιτυχίες και στον έρωτα. Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Υδροχόου θα έχετε τρομερή ανανέωση και επιτυχία ενώ θα νοιώσετε ότι επιτέλους ύστερα από χρόνια είσαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οικονομικά έρχονται επίσης ευκαιρίες μέχρι και την Παρασκευή για να λύσετε θέματα καθημερινότητας ενώ γενικά θεωρείτε μία περίοδος οικονομικής ανόδου και προστασίας από τις κακοτοπιές και τις δυσκολίες της περιόδου. Με έντονο το κοινωνικό σας προφιλ αυτό το διάστημα θα νοιώσετε οτι μπορείτε να κάνετε θαύματα και να ανοίξετε νέες προοπτικές στη ζωή σας κάνοντας νέους φίλους.

Ιχθύες

Για τους Ιχθείς θεωρείτε εβδομάδα όπου πολλά από τα απωθημένα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Είναι μία εκπληκτικά θετική περίοδος για να πάρετε τα πάνω σας και είναι και η εβδομάδα της δικής σας επιτυχίας και προσωπικής εξέλιξης. Μπορείτε να αναγνωριστείτε σε θέματα κοινωνικής δραστηριότητας και να μπορέσετε να πετύχετε πολύ καλές οικονομικές συνεργασίες. Η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για το κλείσιμο δύσκολων καταστάσεων ενώ και με την οικογένεια σας φαίνεται οτι μπορείτε να περιμένετε πολύ καλές στιγμές και ευχάριστες συναντήσεις.

Από τον Χρήστο Άρχο

Πηγή: www.christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη