Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Έμιλυ Γιολίτη: Δημιουργεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς

Το ιδιαίτερο color blocking και το καλοκαιρινό σύνολο που μας έδειξε.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Οι συνδυασμοί των χρωμάτων είναι ζήτημα φαντασίας αλλά και χημείας, με βασικούς κανόνες που ορίζουν ποιοι τόνοι δένουν αρμονικά, ποια χρώματα έρχονται σε αντίθεση και ποια δεν έχουν καθόλου ισορροπία μεταξύ τους. Έντονοι ή και πιο απαλοί, υπάρχουν αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί που απλά λειτουργούν πάντα, γι’ αυτό και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Είναι αυτοί που βλέπουμε περισσότερο στο street style και τα catwalks των περισσότερων οίκων μόδας και των fashion brands και είναι και αυτοί που δημιουργούν τις πιο επιτυχημένες και fashionable εμφανίσεις.

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη: Φοράει το viral shoe trend της σεζόν

Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα ο συνδυασμός του κόκκινου χρώματος με το κίτρινο. Τολμηρό και έντονο, το κόκκινο αποτελεί το αντίβαρο στην κυριαρχία των μπεζ, καφέ και μαύρων και μπορείς να το δοκιμάσεις εξασφαλίζοντας επικαιρότητα και κάνοντας statement τις εμφανίσεις σου. Ο συνδυασμός του σε color blocking styling με το κίτρινο είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς αυτό το ντουέτο δείχνει πολύ τολμηρό και προσελκύει τα βλέμματα.

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη: Το φόρεμα σε βραδινή έξοδο που ακολουθεί ένα από τα πιο hot trends της σεζόν

Αυτό τον συνδυασμό δημιούργησε και η Έμιλυ Γιολίτη σε ένα απογευματινό της look επιλέγοντας κόκκινο midi στενό φόρεμα με ζιβάγκο το οποίο συνδύασε με σανδάλια σε κίτρινο χρώμα σε ένα look που μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα έμπνευση για να δημιουργήσεις και εσύ το επόμενο δικό σου σύνολο σε αυτούς τους χρωματισμούς.

Διάβασε ακόμη