Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

“Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας της Jennifer Garner

Το συγκινητικό “αντίο” της ηθοποιού.

Ο πατέρας της Jennifer Garner, William John Garner, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η ηθοποιός αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα με μια ανάρτηση στο Instagram αναπολώντας αγαπημένες αναμνήσεις με τον πατέρα της.

Την 1η Απριλίου, η ηθοποιός μοιράστηκε την είδηση ότι ο πατέρας της πέθανε “ειρηνικά” το απόγευμα της 30ης Μαρτίου.

“Ήμασταν μαζί του, τραγουδώντας το ‘Amazing Grace’ καθώς μας αποχαιρετούσε”, αναφέρει η αρχή της λεζάντας της Garner. “Τον μεταφέραμε απέναντι ή τον τρομάξαμε – βάσιμη ερώτηση”. Η ανάρτηση της ηθοποιού περιελάμβανε παιδικές φωτογραφίες της με τον πατέρα της και την οικογένειά τους. Εντός υπήρχε επίσης ένα παλαιότερο απόσπασμα από ένα διαφημιστικό σποτ της Capital One, στο οποίο η Garner, εκπρόσωπος του brand, μοιράζεται μια στιγμή επί της οθόνης με τον William.

Διάβασε ακόμη – Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής της kate Middleton εν μέσω θεραπείας για τον καρκίνο

“Αν και δεν υπάρχει τραγωδία στον θάνατο ενός 85χρονου άνδρα που έζησε μια υγιή, υπέροχη ζωή, ξέρω ότι η θλίψη είναι αναπόφευκτη και περιμένει πίσω από απροσδόκητες γωνίες”, συνεχίζει η λεζάντα της Garner.

“Η σημερινή ημέρα είναι για την ευγνωμοσύνη. Είμαστε ευγνώμονες για την ευγενική συμπεριφορά και την ήρεμη δύναμη του μπαμπά”.

Διάβασε ακόμη – Pitt – Jolie: H κόρη τους Shiloh παίρνει θέση στη διαμάχη των γονιών της

Η Garner συνέχισε να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στις ιατρικές ομάδες, στη φροντίδα των οποίων πίστωσε την παράταση της ζωής του πατέρα της και του έδωσε χρόνο να περάσει τις τελευταίες του ημέρες με τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και στη μητέρα της Garner, Patricia Ann Garner. Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο William και η Patricia ήταν παντρεμένοι για 59 χρόνια.

“Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε για τον πατέρα μου- οι αδελφές μου και εγώ δεν θα τελειώσουμε ποτέ να μιλάμε για το πόσο υπέροχος ήταν, γι’ αυτό κάντε υπομονή μαζί μας”, κατέληξε στην ανάρτησή της. “Αλλά για σήμερα, μοιράζομαι αυτές τις αναμνήσεις με την εκτίμησή μου για τον ευγενικό και λαμπρό άνθρωπο, πατέρα και παππού που ήταν, καθώς και για την αγαπημένη κληρονομιά που άφησε πίσω του”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη