Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Misfit Union: Μια νέα επιχείρηση προτείνει βιώσιμα και προπαρασκευασμένα προϊόντα καλής ποιότητας

Η ιδανική λύση για τα καθημερινά γεύματα όλης της οικογένειας.

Ένα καινοτόμο μοντέλο στον τομέα αγοράς, προετοιμασίας και κατανάλωσης των καθημερινών μας γευμάτων παρουσιάζει η νέα επιχείρηση υπηρεσιών τροφοδοσίας Misfit Union.

Η ιδέα της επιχείρησης γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσίασε για τις επιχειρήσεις παραγωγής και παράδοσης τροφίμων. Ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Γιάννης Τρύφων ανάφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: “Συνειδητοποιώντας ότι βρεθήκαμε να εξαρτόμαστε περισσότερο από το ταχυφαγείο (fast food) ή από το να περιμένουμε την παράδοση των υλικών στο σπίτι και μετά να αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία του γεύματος, νιώσαμε ότι ότι ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε τον έλεγχο της διατροφής μας και ότι υπήρχε ανάγκη για την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου υπηρεσιών τροφοδοσίας”.

Η Misfit Union δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλότερης ποιότητας, βιώσιμα και προπαρασκευασμένα προϊόντα, τα οποία φτάνουν στο ψυγείο σας μέσα σε μία ώρα – επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να απολαύσετε θρεπτικά γεύματα στην κουζίνα σας με ελάχιστη προετοιμασία και ταλαιπωρία για εσάς.

Η Misfit Union βασίζεται στις ακόλουθες αρχές:

Διευκόλυνση των πελατών μέσω ενός γρήγορου και εύκολου συστήματος παραγγελίας και παράδοσης προπαρασκευασμένων προΐόντων και υλικών με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε το γεύμα σας μέσα σε μόνο 3 με 4 λεπτά. Μπορείτε να σμίξετε και να συνδυάσετε τα υλικά και να δημιουργήσετε αμέτρητες συνταγές.

Έμφαση στις πρώτες ύλες με την προσεχτική επιλογή όλων των πρωτεϊνών και των φρέσκων προϊόντων και με τη χρήση απλών υλικών με σχεδόν καθόλου ζάχαρη ή σιτάρι στα προϊόντα. Αυτό διατηρεί όλα τα γεύματά καθαρά, φρέσκα, θρεπτικά, νόστιμα και εύκολα στην προετοιμασία. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε γεύματα κατάλληλα για παιδιά.

Διανομή των πιο φρέσκων, εποχιακών φρούτων και λαχανικών τοπικής προέλευσης από αγρότες, οι οποίοι ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές, προσφέροντας έτσι στους πελάτες μας εξαιρετικά θρεπτικά προϊόντα στην καλύτερη τιμή και στηρίζοντας τους νέους αγρότες του τόπου μας, ιδιαίτερα τη νεότερη γενιά.

Η σειρά προϊόντων της Misfit Union περιλαμβάνει προμαγειρεμένα συστατικά, τα οποία θα είναι μέρος του γεύματος που επιλέγετε να φτιάξετε. Περιλαμβάνει επίσης προτάσεις γευμάτων (έτοιμα πακέτα) που προσφέρουν την πιο γρήγορη λύση για ένα ολοκληρωμένο γεύμα. Επιπλέον, διαθέσιμη

είναι μια σειρά με τα πιο σημαντικά συστατικά που πιθανόν να χρειάζεστε για να να προετοιμάσετε και να μαγειρέψετε διάφορα γεύματα, γλυτώνοντας έτσι τη διαδικτυακή παραγγελία ή την επίσκεψη σε μια υπεραγορά.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα γεύματα και προϊόντα στην ιστοσελίδα www.misfitunion.com και μπορείτε να τα δοκιμάσετε βάζοντας απλά την παραγγελίας σας.

Ωράριο εργασίας: Καθημερινά, εκτός Κυριακής από τις 8π.μ. μέχρι τις 8μ.μ.

Διάβασε ακόμη