Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Christina Aguilera: Η απώλεια κιλών της προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Πως έχασε 19 κιλά σε ένα χρόνο;

Μετά από αρκετή προσπάθεια και θέληση, η Christina Aguilera κατάφερε να χάσει 19 κιλά μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο. Επειδή, το ήθελε. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό για να τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, οι οποίοι ως άλλοι πάντα σωστά πληροφορημένοι και ενημερωμένοι διατροφολόγοι και ψυχολόγοι δεν άφησαν ασχολίαστη την αλλαγή στην εμφάνιση της σταρ.

Διάβασε ακόμη – Η throwback φωτογραφία της Miley Cyrus από την παιδική της ηλικία

Θα μπορούσε να πεις κανείς ότι η Christina Aguilera ίσως και να έπρεπε να είναι συνηθισμένη σε αυτά τα σχόλια. Άλλωστε, η ίδια δεν έκρυψε στιγμή τις αυξομειώσεις στο βάρος της, καθώς το μόνο που την ενδιέφερε στη δημόσια εικόνα της ήταν το ταλέντο και οι ερμηνείες της. Όχι, να ικανοποιήσει τη γνώμη ανθρώπων που δεν γνωρίζει προσωπικά.

Διάβασε ακόμη – Η ιστορία πίσω από το όνομα της κόρης της Emma Stone

Η τελευταία της εμφάνισή πυροδότησε τη συζήτηση στο X (πρώην Twitter) με τους χρήστες να σχολιάζουν και να αναρωτιούνται. Ένα άτομο έγραψε στη δημοφιλή πλατφόρμα: “Πότε η Christina Aguilera έχασε όλα αυτά τα κιλά;”, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο επόμενος λογαριασμός σχολιάζοντας: “Δεν μοιάζει πια με την Christina Aguilera”, με άλλους να προσθέτουν: “Η Christina Aguilera είναι σίγουρα καλά;”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη