Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Britney Spears: Με αυτό τον άντρα ξεπερνά τον χωρισμό της από τον Asghari

Το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν του.

Όλα δείχνουν ότι η Britney Spears έχει βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Sam Asghari. Η δημοφιλής Pop-Star κάνει πάρτι, χορεύει – και το αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – και έχει βρει τον άντρα με τον οποίο προσπαθεί να αναπληρώσει το κενό που της άφησε ο πρώην σύζυγός της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, η πριγκίπισσα της Pop έχει έρθει κοντά με έναν άνδρα ονόματι Paul Richard Soliz, ο οποίος φέρεται να προσλήφθηκε στο παρελθόν ως μέλος του προσωπικού του παιδιού της χωρίς έλεγχο ιστορικού.

Μετά την αίτηση του Sam Asghari για διαζύγιο, αποκαλύφθηκε ότι η Britney Spears περνάει χρόνο με ένα πρώην μέλος του προσωπικού της, το οποίο φημολογείται ότι έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, κάτι που προκαλεί ανησυχία.

Διάβασε ακόμη – Britney Spears: Αντικατέστησε ήδη τη βέρα της

Η πηγή αναφέρει ότι ο 37χρονος Paul προσλήφθηκε για να εργαστεί με την Britney πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο Paul, ο οποίος ήταν οικονόμος που υποτίθεται ότι “καθάριζε τουαλέτες, σφουγγάριζε πατώματα και μάζευε σκουπίδια”, φέρεται να προσλήφθηκε χωρίς έλεγχο του ιστορικού του.

Έχει ο Paul Richard Soliz ποινικό παρελθόν;

Σύμφωνα με την ίδια πηγή του TMZ, ο Paul φέρεται να κατηγορήθηκε στο παρελθόν για διάφορα πλημμελήματα και ένα κακούργημα. Έχει καταδικαστεί για μία κατηγορία διατάραξης της κοινής ειρήνης το 2014, όπως αποκαλύφθηκε. Τα αρχεία του δικαστηρίου έδειξαν ότι κατηγορήθηκε επίσης για έκθεση σε κίνδυνο παιδιών, αλλά η κατηγορία απορρίφθηκε μετά από διαπραγμάτευση την πλευρά που του έκανε μήνυση.

Ο Paul είχε επίσης καταδικαστεί για οδήγηση χωρίς δίπλωμα το 2016. Μια άλλη κατηγορία για οδήγηση με αναστολή της άδειας οδήγησης είχε απορριφθεί μετά από διαπραγμάτευση. Μόλις πέρυσι τον Δεκέμβριο, ενώ εργαζόταν ήδη για την Britney, ο Paul καταδικάστηκε για κακούργημα κατοχής πυροβόλου όπλου, κάτι που τότε είχε προκαλέσει ανησυχία ακόμη και στην ίδια την Pop-Star.

Διάβασε ακόμη – Britney Spears: Έτσι είναι η ζωή της μετά τη μετακόμιση του Asghari από το σπίτι τους

Την ίδια στιγμή, ο Sam Asghari κρατά τα χαρτιά της προσωπικής του ζωής ερμητικά κλειστά.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη