Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Billie Eilish: Αποκαλύπτει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

“Ποτέ δεν ένιωσα γυναίκα”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Billie Eilish αποκάλυψε ότι “έλκεται σωματικά” από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια μιας ειλικρινούς συνέντευξης για το τεύχος “The Power of Women” του Variety.

Στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου η τραγουδίστρια του “Bad Guy” αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι αισθάνεται μια έλξη προς τις γυναίκες, πάντα ένιωθε ότι αυτή δεν ήταν αμοιβαία.

Διάβασε ακόμη – Η Victoria Beckham μίλησε και συγκλονίζει για την εμπειρία bullying που είχε ως παιδί

“Ποτέ δεν ένιωσα ότι μπορούσα να σχετιστώ πολύ καλά με τα κορίτσια”, δήλωσε η 21χρονη. “Τις αγαπώ τόσο πολύ. Τις αγαπώ ως ανθρώπους. Με ελκύουν ως άνθρωποι. Με ελκύουν πραγματικά”.

“Έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τους φίλους στη ζωή μου, την οικογένεια στη ζωή μου”, συνέχισε. “Με ελκύουν σωματικά. Αλλά επίσης με τρομάζουν τόσο πολύ αυτές και η ομορφιά τους”.

Ενώ η Eilish δεν ανέλυσε το αν θα ήταν ανοιχτή στο να έχει μια ρομαντική σχέση με μια άλλη γυναίκα, αναφέρθηκε στο πώς η δική της αυτοπεποίθηση – ή η έλλειψή της – έχει επηρεάσει τη ζωή της στα ραντεβού και την αντίληψη της γυναικείας φύσης.

“Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ποτέ δεν ένιωσα γυναίκα”, αποκάλυψε. “Ποτέ δεν ένιωσα επιθυμητή”.

“Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι, ας πούμε, ένα όμορφο κορίτσι”, συνέχισε η τραγουδίστρια, η οποία χώρισε από τον Jesse Rutherford τον Μάιο.

Διάβασε ακόμη – Kourtney Kardashian: Ο αυστηρός κανόνας που έθεσε για τις επισκέψεις στο νεογέννητο παιδί της

Μέρος του τρόπου με τον οποίο η Eilish – η οποία διευκρίνισε ότι ταυτοποιείται ως “αυτή/αυτός” – αντιμετώπισε αυτά τα συναισθήματα ήταν να ντύνεται αποκλειστικά με υπερμεγέθη ρούχα για να κρύψει τη σιλουέτα της.

“Δεν προσπαθούσα να μην με σεξουαλικοποιούν οι άνθρωποι”, εξήγησε. “Αλλά δεν ήθελα οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στο σώμα μου, έστω και οπτικά. Δεν ήμουν αρκετά δυνατή και ασφαλής για να το δείξω”.

Διάβασε ακόμη