Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Amanda Seyfried: Μας ξεναγεί στο μίνιμαλ διαμέρισμα της

Οι έξυπνες ιδέες διακόσμησης της.

H Amanda Seyfried είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της, η οποία έχει βραβευτεί με Όσκαρ και Emmy, αλλά διατηρεί ένα εξαιρετικά ήπιο προφίλ στην προσωπική της ζωή. Eίναι παντρεμένη με τον ηθοποιό, Thomas Sadoski και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους το περνάνε στο αγρόκτημά τους στα βουνά Catskills της Νέας Υόρκης, καθώς λατρεύουν την απλότητα και το φυσικό τοπίο. Η Amanda Seyfried δεν είναι η “κλασσική Χολιγουντιανή σταρ” που ίσως θα περίμενες, και αυτό το αποδεικνύει ο τρόπος ζωής της, αλλά και η διακόσμηση του διαμερίσματός της στην Νέα Υόρκη – για το οποίο συνεργάστηκε με την ίδια διακοσμήτρια που εμπιστεύτηκε για το αγρόκτημά της.

Διάβασε ακόμη – Sex Education: Άρχισε η 4η σεζόν με τη σεξολόγο να δίνει σημαντικές συμβουλές

Η 37χρονη σταρ άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της στο περιοδικό Architectural Digest και έκανε ένα τουρ στο Pied-à-Terre οίκημά της. Η ίδια το αγόρασε όταν ακόμη δεν είχε δάπεδο, πόρτες και οτιδήποτε θα το έκανε βιώσιμο. Υπήρχαν μόνο τα ξεχωριστά “τοξοτά” παράθυρα, τ αοποία φυσικά και δικατήρησε στον χώρο. Είναι άλλωστε βασικό χαρακτηριστικό του Νεουορκέζικου ρετιρέ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 ενωμένες κατοικίες στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου του 1907, το οποίο ανήκει στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων ( επίσημος κατάλογος των ιστορικών τόπων του Έθνους που αξίζει να διατηρηθούν). Η Amanda έχε αδυναμία σε κάθετι παλιό με ιστορία, αφού “έχουν μια ξεχωριστή μυρωδιά”.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Garner: Το outfit που αντέγραψε από την Jennifer Lopez

“Μεγάλωσα σε ένα πέτρινο σπίτι”, λέει κάποια στιγμή στην κάμερα του περιοδικού. “Απλώς αγαπώ την ιστορία και μου αρέσει η μυρωδιά του παλιού ξύλου. Μυρίζει η ιστορία. Ξέρετε τι εννοώ;”, εξομολογείτα σε άλλο σημείο του τουρ.

Παρόμοια με το οικογενειακό αγρόκτημα της στα βουνά της Νέας Υόρκης, το ρετιρέ ακολούθει τον μινιμαλισμό στην διακόσμηση, ενώ έχει ως προτεραιότητα την πρακτικότητα. “Η Sara μπορεί να κάνει ακροβατικά όταν πρόκειται για εξοικονόμηση χώρου. Έχει τόσο καινοτόμες ιδέες”, λέει η Amanda για την διακοσμήτριά της. Για αυτό το ιστορικό διαμέρισμα της περιλαμβάνει την τοποθέτηση της κουζίνας (με το προσαρμοσμένο ντουλάπι της) ακριβώς κάτω από τον υπάρχοντα φεγγίτη, την προσθήκη μιας σανίδας δρυός με ενσωματωμένο καθρέφτη ως διαχωριστικό για τη δημιουργία μιας καθορισμένης εισόδου, επένδυση της κύριας κρεβατοκάμαρας με ενσωματωμένη ντουλάπια αποθήκευσης από βελανιδιά και προσθήκη προσαρμοσμένων κουκετών στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της.

Πηγή: womantoc.gr

Φωτογραφία: Intagram/ @mingey

Διάβασε ακόμη