Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Αυτό είναι το νέο spot του νησιού για φωτογραφίες

Εντοπίσαμε ένα ειδυλλιακό και instagrammable σημείο θέας που αξίζει να επισκεφτείς.

Τα τελευταία χρόνια αρκετά σημεία θέας του νησιού μας ή τοποθεσίες που παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον γίνονται ξαφνικά viral και κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Τα σημεία αυτά γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή για τους απανταχού φίλους του Instagram που θέλουν να επισκεφτούν το συγκεκριμένο σημείο και να ανεβάσουν το νέο του post εκεί μαζί με το ταίρι ή την παρέα τους.

Διάβασε ακόμη – Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο

Μπορούμε να πούμε ότι τα σημεία αυτά παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον το καλοκαίρι χωρίς να αποκλείουμε και τον υπόλοιπο χρόνο. Ανάμεσα σε τόσα άλλα που έχουμε θαυμάσει σε όλη την Κύπρο κατά καιρούς, τελευταία εντοπίσαμε άλλο ένα πολύ ιδιαίτερο.

Διάβασε ακόμη – Που να απολαύσεις lunch break στη Λευκωσία

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή, μεταλλική καρδιά, σε ακανόνιστο σχήμα που ενώ σχηματίζει ένα παράθυρο στη θάλασσα καταλήγει σε ένα μικρό παγκάκι. Η καρδιά αυτή βρίσκεται στους χώρους του εντυπωσιακού, υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Cap St Georges στην Πάφο. Κατεβαίνοντας από το ξενοδοχείο προς τη θάλασσα θα συναντήσεις ένα μονοπάτι γεμάτο με αιωνόβιες ελιές. Κάπου εκεί βρίσκεται και η καρδιά που αναμένεται να κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας από τους απανταχού instagramers, ντόπιους και ξένους.

Ένα σημείο που μπορείς να το βάλεις στη λίστα σου για τις επόμενες σου εξορμήσεις ή το καλοκαίρι που θα βρεθείς στην όμορφη Πάφο.

Πηγή: checkincyprus.com

Διάβασε ακόμη