Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Αυτή είναι η βραβευμένη Fashion & Jewellery Designer της Χρονιάς 2021

Το βραβείο απένειμαν η λαμπερή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο δημοσιογράφος του Σίγμα Ανδρέας Δημητρόπουλος. 

Η τελετή των βραβεύσεων των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2021, που παρουσιάζει η Estee Lauder συνεχίζεται με την κατηγορία Fashion & Jewellery Designer της Χρονιάς όπου το βραβείο απονεμήθηκε στην σχεδιάστρια σύγχρονου κοσμήματος Ηρώ Κασκάνη.

Δες πιο κάτω ποια ειναι η βραβευμένη Fashion & Jewellery Designer της Χρονιάς 2021:

WHO IS WHO: Σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Φλωρεντία, όπου παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα σχεδιασμού και κατασκευής κοσμήματος. Εργάστηκε ως αρχιτέκτονας για 12 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων ασχολήθηκε και με το κόσμημα, παρουσιάζοντας στη Λευκωσία τις πρώτες ατομικές της εκθέσεις. Το 2007 στράφηκε αποκλειστικά στο σύγχρονο κόσμημα, δημιουργώντας το εργαστήριο The Space in Βetween, στο οποίο δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Έλαβε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις και διαγωνισμούς σε Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Βρετανία, Δανία και Κίνα. Η αρχιτεκτονική παιδεία και εμπειρία καθοδηγούν την καλλιτεχνική της δημιουργία. Οι δημιουργίες της στοχεύουν στην ανατροπή και στον επαναπροσδιορισμό του όρου πολυτιμότητα. Ο πειραματισμός με εναλλακτικά υλικά που συνδιαλέγονται με τα πολύτιμα μέταλλα είναι μια κατεύθυνση πολύ σημαντική στην πορεία της, όπως και η ανάδειξη του κοσμήματος ως αντικειμένου προσωπικής έκφρασης και επικοινωνίας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021: Συμμετείχε σε 2 σημαντικές εκθέσεις στο χώρο του σύγχρονου εικαστικού κοσμήματος στο εξωτερικό, στη JOYA Barcelona Art Jewellery & Objects και στην Athens Jewellery Week. Η συμμετοχή σε αυτές επιτυγχάνεται μέσα από αξιολόγηση από κριτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν σχεδιαστές εγνωσμένου κύρους και ιδιοκτήτες σημαντικών γκαλερί.

Διάβασε ακόμη