Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (03/04)

Συναισθηματικές υπερβολές και ερωτικές αυταπάτες.

Συναισθηματικές υπερβολές και ερωτικές αυταπάτες καθώς την σημερινή ημέρα,  στο ξεκίνημά της, θα νιώθουμε ανασφάλεια με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις. Η φαντασία θα καλπάζει, η λογική πάει περίπατο και επικρατεί το συναίσθημα και εδώ είναι που πρέπει να προσέξουμε για παραπλανήσεις και αυταπάτες. Πλατωνικοί έρωτες ξεκινούν, ενώ υπάρχει και κίνδυνος απώλειας χρημάτων αφού θα υπάρχει ένα θολό τοπίο και δεν θα βλέπουμε καθαρά τι έχουμε απέναντι μας. Προσοχή λοιπόν γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και δεν θα έρθει ο Πρίγκιπας πάνω στο άλογο να μας πάει στο παλάτι, είναι μακριά, ωστόσο ποτέ μην πάψετε να ονειρεύεστε!

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα θα είναι ευνοϊκή για εσάς, δουλεύοντας παρασκηνιακά τις όποιες ιδέες έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλό θα είναι να μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας, καθώς δεν θα λείπουν οι καθυστερήσεις και παρανοήσεις. Ίσως προκύψει κάτι σε ερωτικό επίπεδο αλλά εάν είναι εφικτό, να το κρατήσετε προσωρινά για τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι πριν το δημοσιοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα είστε πιο κοινωνικοί, θα θελήσετε να βρεθείτε με φίλους, ή μέσα σε ομάδες ή συλλόγους. Θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο και είναι πιθανό να ενθουσιαστείτε με μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας πάρει το μυαλό και θα σας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Χρειάζεται προσοχή όμως, μην εξιδανικεύετε τα άτομα αυτά προτού τα γνωρίσετε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας ενώ θα έχετε υψηλές προσδοκίες για τις οικονομικές απολαβές σας. Να είστε έτοιμοι και για νέες επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, όμως μην πάρετε αποφάσεις τώρα γιατί με τον ανάδρομο Ερμή ίσως λήξουν άδοξα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα ευνοεί σε θέματα σπουδών για τους φοιτητές, ενώ κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να γνωρίσετε νέους φιλοσοφικούς δρόμους. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μακρινοί προορισμοί με τον ερωτικό σας σύντροφο για θα έρθετε πιο κοντά. Ενώ θα έχετε θετικές εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις ή κληρονομικά ζητήματα. Ιδιαίτερη εύνοια δέχεστε και στα επαγγελματικά σας και στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ

Άκρως ερωτική η σημερινή ημέρα για να δείξετε στον σύντροφό σας την πιο ρομαντική, αισθησιακή σας πλευρά αλλά και το πάθος που κρύβεται μέσα σας. Όσο για τους ελεύθερους του ζωδίου, πολλοί θα έχετε επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν και θα είστε σε δίλημμα εάν θα κάνετε επανασύνδεση ή όχι. Ενώ για εσάς που σκέφτεστε να κάνετε κάποιο ταξίδι, θα υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα καθώς θέλετε να εκφράσετε αυτά που νιώθετε στο ταίρι σας και ό,τι σύννεφα μπορεί να υπήρχαν, να τα διώξετε. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε την ανάγκη να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε άτομα που σας έλκουν, ενώ με τους συνεργάτες σας θα είστε πιο επιεικείς, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσετε να κάνετε όμορφη την καθημερινότητα σας, είτε αλλάζοντας και διακοσμώντας τον χώρο εργασίας σας, είτε κάνοντας στον εαυτό σας δώρο ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μποτέ  ομορφιάς. Θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει με τον\την σύντροφό σας καλύτερα να προσπαθήσετε να τα διευθετήσετε με ηρεμία και κατανόηση, χωρίς παρορμητισμό ώστε να αποφύγετε παρανοήσεις και εντάσεις μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για να αφιερώσετε χρόνο σε θέματα που αφορούν τον ερωτικό τομέα αφού θα έχετε ανεβασμένη λίμπιντο και θα έχετε την ανάγκη να δείξετε τι αισθάνεστε στον σύντροφό σας. Θέματα καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τον λόγο σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε, για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένεια σας και να έχετε δημιουργικό και ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά σας και τον σύντροφό σας. Σε ό,τι αφορά την εργασία σας, θα είστε δημιουργικοί με πολλές ιδέες, όμως χρειάζεται να μην είστε ενθουσιώδεις και βιαστικοί γιατί πολλά κρίνονται στην λεπτομέρεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και εάν υπήρχαν μικροπαρεξηγήσεις και θέματα που αφορούν τα αδέρφια σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα συζητήσετε. Θα είστε πιο τρυφεροί και εκφραστικοί στις επικοινωνίες σας, χρειάζεται όμως προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τον λόγο σας σε τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την σημερινή ημέρα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε οικονομικές εξαπατήσεις, μην δανείζετε χρήματα γιατί δύσκολα θα τα λάβετε πίσω. Πιθανό να επιστρέψει από το παρελθόν ένας παλιός έρωτας, μέσα από τυχαία συνάντηση ή επικοινωνία. Χρειάζεστε προσοχή οι δεσμευμένοι στο πώς επικοινωνείτε με το ταίρι σας, γιατί άλλα θα λέτε εσείς και άλλα οι άλλοι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις και καυγάδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Έντονα συναισθηματική θα είναι η μέρα, ενώ σας βάζει σε σκέψεις εάν το ταίρι σας σας σκέφτεται και σας αγαπάει όσο εσείς, μην κάνετε σενάρια και βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα γιατί θα σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Απολαύστε τον έρωτα με τον σύντροφό σας απομακρύνοντας κάθε κακή σκέψη, ενώ οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν συναντήσεις με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση γιατί μπορεί να προκύψουν αναβολές  σε θέματα πληρωμών και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη