Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Amber Dragon: Η νέα γαστρονομική πρόταση του City of Dreams

Με αυθεντική πανασιατική κουζίνα και μοντέρνο design.

Απολαύστε ένα πανασιατικό παραμύθι γαστρονομίας στο εστιατόριο Amber Dragon, μέσα σε μια μυστηριώδη αλλά παρόλα αυτά φιλική και μοντέρνα ατμόσφαιρα, σε έναν χώρο προσεγμένα διακοσμημένο με γήινους  χρωματικούς συνδυασμούς. Ξεκινήστε το γαστρονομικό σας ταξίδι στη χώρα του δράκου, σύμβολο δύναμης και καλής τύχης, σε ένα μοναδικό και δυναμικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από τα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, Amber Dragon του City of Dreams Macau. 

Δίαβασε ακόμη – H γαλάζια “όαση” που θα σε συνεπάρει βρίσκεται στην Κύπρο

Μια ξεχωριστή, γευστική εμπειρία, με πιάτα που συνδυάζουν κινέζικές και ιαπωνικές γεύσεις, ξεκινάει εδώ. Καθίστε αναπαυτικά στη θέση σας και απολαύστε τους σεφ που μαγειρεύουν τα πάντα μπροστά σας στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου. 

Είμαστε βέβαιοι πως θα εντυπωσιαστείτε από τον ειδικό, ανοιχτό φούρνο για το ψήσιμο της πάπιας Πεκίνου. Τα μοναδικά μας πιάτα, μαγειρεμένα στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, θα σας μείνουν αξέχαστα. Κάντε κράτηση στο εκπληκτικό sushi bar και παρακολουθείστε την προετοιμασία ιαπωνικών πιάτων, όπως sashimi, τα οποία σερβίρονται με φρέσκο wasabi. Αξίζει επίσης να δοκιμάσετε τα πιάτα dim sum, τα οποία βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές μαγειρέματος, προσφέροντας μια εντελώς καινούργια γαστρονομική εμπειρία.

Διάβασε ακόμη – Τα 5 πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις στο Anemi Bistrot

Η εμπειρία του φαγητού συμπληρώνεται με μια μεγάλη ποικιλία από σάκε, που μπορεί να συνοδεύσει την κάθε σας μπουκιά, χαρίζοντάς σας απολαυστικές στιγμές. 

Διάβασε ακόμη