Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

5+1 Κύπριοι make-up artists προτείνουν τα looks που πρέπει να δοκιμάσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Κάνε μια εντυπωσιακή εμφάνιση μετά από τόσο καιρό!

Της Γεωργίας Γεωργίου

Επανερχόμαστε σιγά – σιγά στην καθημερινότητα μας καθώς τον προηγούμενο χρόνο στερηθήκαμε αρκετές από τις εξόδους μας αλλά και τους φίλους μας λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Παράλληλα, τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ανάγκασαν πολλά ζευγάρια να ακυρώσουν τους γάμους τους, γεγονός που ανήκει στο παρελθόν αφού η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως χαλαρώνοντας τα μέτρα.

Έτσι, αυτή την περίοδο σίγουρα θα φτάσουν στα χέρια σου προσκλητήρια γάμου και αυτό που επιθυμείς είναι μια εντυπωσιακή εμφάνιση αφού τόσο καιρό ήσουν κλεισμένη στο σπίτι, με αθλητικά, άνετα ρούχα, απεριποίητα μαλλιά και αμακιγιάριστη.

Διάβασε ακόμη – Dua Lipa: Αναλύουμε το beauty look της μεγάλης νικήτριας των Brit Awards 2021

Πέρα από την αναζήτηση του σωστού outfit, καλό είναι να δώσεις και ιδιαίτερη σημασία τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο χτένισμα σου, καθώς αυτά είναι που θα αναδείξουν στο έπακρο την όλη εμφάνισή σου.

Εμείς σήμερα θα σε βοηθήσουμε σε ότι αφορά το μακιγιάζ που μπορείς να επιλέξεις το οποίο πρέπει να είναι προσεγμένο και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου όσο καλύτερα γίνεται. 

Επισκεφθήκαμε τα Instagram accounts έξι επιτυχημένων make-up artists (Βαλεντίνου Νικολάου, Ilona Garamvolgyi, Μιχάλη Ορφανίδη, Βαρβάρας Νικολακάκη, Σωτήρη Λοβαρή, Τερέζας Μάντη) και συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας make-up looks για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις το καλύτερο μακιγιάζ:

Διάβασε ακόμη