Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Αυτό το τριήμερο πηγαίνουμε στο Nicosia Mall και φωτογραφιζόμαστε στο installation της Madame Figaro

Mια μοναδική ενέργεια με τ’ όνομα “Fall in Love with You”, που σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε φωτογράφηση μόδας που θα δημοσιευτεί στο τεύχος Δεκεμβρίου ή να διεκδικήσεις πλούσια δώρα.

Το περιοδικό Madame Figaro και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, μας αγαπάνε όπως είμαστε! Γι’ αυτό και μας προσκαλούν να συμμετέχουμε σε μια μοναδική ενέργεια με τ’ όνομα “Fall in Love with You”, που πάει να πει πως αυτό το φθινόπωρο στο Nicosia Mall θα ερωτευτείς εσένα! Με ποιο τρόπο; Mε το να αγαπήσεις το σώμα σου με τις ατέλειές του, χωρίς ανασφάλειες, χωρίς φίλτρα και χωρίς ντροπή. Να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι. Γιατί είναι μοναδικός!

Η ομορφιά σου δεν έχει να κάνει με τον τύπο του σώματός σου, ούτε με το νούμερο των ρούχων που φοράς. Η ομορφιά σου είσαι εσύ, το χαμόγελό σου, το σώμα σου, τα χρόνια σου, τα όνειρά σου, όλα όσα αγαπάς, οι αδυναμίες και οι ιδιαιτερότητές σου. Αυτά είναι που σε κάνουν μοναδικά αληθινή. Και τι άλλο εκτός από αληθινός, θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος εαυτός σου;

H πρόσκληση της Madame Figaro και του Nicosia Mall ισχύει για κάθε ένα από εμάς, που φτάνει στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου. Εκεί, είτε μόνοι είτε με παρέα, συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, θα στηθούμε μπροστά στο σκηνικό – εξώφυλλο της Madame Figaro στο ισόγειο του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου και θα ποζάρουμε στον φακό επαγγελματία φωτογράφου.

Στη συνέχεια, ανεβάζοντας τη φωτογραφία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βάζοντας το #FallinlovewithYouatNMbyMF, μπορούμε να συμμετέχουμε στο διαγωνισμό που θα μας δώσει την ευκαιρία να είμαστε ένας από τους τυχερούς οι οποίοι θα συμμετέχουν σε φωτογράφηση μόδας που θα δημοσιευτεί στο τεύχους Δεκεμβρίου της Madame Figaro (έξι άτομα ή παρέες), ή να διεκδικήσουμε πλούσια δώρα από καταστήματα μόδας στο Nicosia Mall.

Οι ημερομηνίες και ώρες κατά τις οποίες διεξάγεται ο διαγωνισμός είναι: το τριήμερο 28-29 Οκτωβρίου (4.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ.) και το σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου (3.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ.).

“Fall in Love with You” λοιπόν και άσε το Nicosia Mall και την Madame Figaro, να στείλουν το σωστό μήνυμα με τον τρόπο που ξέρουν καλύτερα!

Διάβασε ακόμη