Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βασίλισσα Letizia: Επισκέφθηκε την βασίλισσα Σοφία στο νοσοκομείο

Πόση ώρα έμεινε μαζί της;

Σε ένδειξη συμπαράστασης και ενδιαφέροντος για την οικογένεια, ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia επισκέφτηκαν τη Σοφία της Ισπανίας στο νοσοκομείο Ruber International. Η μητέρα του Ισπανού μονάρχη αναρρώνει, από το βράδυ της Τρίτης, μετά από μία ουρολοίμωξη.

Η επίσκεψη του ζεύγους πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 11 Απριλίου και δείχνει τη συνεχή στήριξή τους στη Σοφία της Ισπανίας που νοσηλεύεται για δεύτερη φορά.

Η επιθυμία που εξέφρασε ο βασιλιάς Felipe

Φεύγοντας από το νοσοκομείο ο βασιλιάς Felipe έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας προς τον ισπανικό λαό σχετικά με τη μητέρα του. Ο πατέρας της πριγκίπισσας Leonor και της Infanta Sofia βεβαίωσε ότι η Σοφία της Ισπανίας “τα πάει καλά”.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: Με αυτό τον τρόπο θα φέρει κοντά τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry

Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να γίνει σεβαστή η περίοδος της ανάρρωσης χωρίς να δημιουργούνται εικασίες σχετικά με το εξιτήριό της. Υπάρχει άλλωστε προηγούμενο στους royals της Ευρώπης με τη Kate Middleton να γίνεται το επίκεντρο θεωριών συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της.

Πόσο έμεινε στο νοσοκομείο η βασίλισσα Letizia

Μαζί με τη σύζυγό του έμεινε για περίπου μία ώρα στο πλευρό της βασίλισσας Σοφίας δείχνοντας την ενότητα και την τρυφερότητα που περικλείει τη βασιλική οικογένεια. Η κίνηση αυτή επαναλήφθηκε από τον Felipe και την προηγούμενη μέρα αφού επισκέφτηκε και πάλι την 85χρονη μητέρα του στο νοσοκομείο. Έκανε μάλιστα, κάτι σπάνιο, δηλώσεις στα media που περίμεναν απ’ έξω σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.

Η δεύτερη επίσκεψη είχε πιο αισιόδοξο τόνο και αυτή τη φορά συνοδευόταν και από τη βασίλισσα Letizia. Ο ίδιος επανέλαβε τη διάθεση της μητέρας του να επιστρέψει γρήγορα στην καθημερινότητά της έχοντας τον ίδιο θετικό τόνο με την προηγούμενη μέρα. “Είναι καλά, είναι καλά. Τα ίδια με χθες, έτοιμη να βγει” είπε ο βασιλιάς.

Διάβασε ακόμη – Στο νοσοκομείο η μητέρα του βασιλιά Felipe

Αντιμετωπίζοντας ερωτήσεις για την ακριβή ημερομηνία του εξιτηρίου της, ο βασιλιάς διατήρησε μια προσεκτική στάση χωρίς να δώσει λεπτομέρειες και ζητώντας “ηρεμία”. Καμία παραπάνω πληροφορία σχετικά με την κατάσταση υγείας της Σοφίας της Ισπανίας δεν δόθηκε μετά την προηγούμενη ανακοίνωση ότι η ανάρρωσή της ήταν “γρήγορη και θετική”.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη