Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Με αυτό τον τρόπο θα φέρει κοντά τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry

Τι επιδιώκει ο μονάρχης;

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο βασιλιάς Κάρολος ελπίζει να λειτουργήσει ως μεσάζων μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William κατά τη διάρκεια του φημολογούμενου επερχόμενου ταξιδιού του δούκα του Σάσεξ στο Λονδίνο.

Ο Harry φέρεται να έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για να γιορτάσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.

Τώρα, φαίνεται ότι και τα δύο ‘στρατόπεδα’ θέλουν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν, καθώς ο μονάρχης, φέρεται να σκέφτεται να παίξει τον “ειρηνοποιό” μεταξύ των αντιμαχόμενων αδελφών.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Η σπάνια έξοδος με την μητέρα της Kate, Carole

Πηγές του παλατιού υποστηρίζουν ότι ο Κάρολος έδωσε στον Harry το πράσινο φως για μια πιθανή συνάντηση με τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

“Είναι πολύ πιθανό ο Harry και ο William να συναντηθούν τον επόμενο μήνα. Ο βασιλιάς θα θέλει τα αδέρφια να συμφιλιωθούν, οπότε είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να παίξει τον ειρηνοποιό”, δήλωσε πηγή στο Sky News Australia.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Hussein – Rajwa: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Ενώ το φημολογούμενο ταξίδι του Harry δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, πιστεύεται ότι οι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Δεν είναι σαφές αν το ταξίδι θα είναι ένα ακόμη σόλο εγχείρημα, η αν θα έρθει με την οικογένεια του.

Μπορεί να είναι δύσκολο να δούμε τους Sussexes να επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί, ειδικά αφού ο Harry έχασε την αίτησή του για προστασία της οικογένειάς του από την ασφάλεια του Ηνωμένου Βασιλείου που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους.

Φωτογραφία: Instagram/ @theroyalfamily

Διάβασε ακόμη