Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Emily in Paris 3: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;

Και ποιος ηθοποιός επιστρέφει στην τρίτη σεζόν.

Με τη δεύτερη σεζόν να αφήνει πολλά ερωτηματικά για το τι θα συμβεί στη συνέχεια, ο δημιουργός του “Emily in Paris”, Darren Star, αποκάλυψε μικρές πληροφορίες για την εξέλιξη του τρίτου κύκλου.

Ειδικότερα, ο άνθρωπος που βρισκόταν επίσης πίσω από την original σειρά “Sex and the City”, ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός Lucien Laviscount, που υποδύθηκε στη δεύτερη σεζόν τον Βρετανό Alfie, θα επιστρέψει και στα νέα επεισόδια, ως μόνιμος πρωταγωνιστής του σόου. Πιο αναλυτικά, ο Laviscount ήταν το νέο love interest της Lily Collins, που μπέρδεψε ακόμα πιο πολύ την πρωταγωνίστρια και τους τηλεθεατές σε ό,τι αφορά την ερωτική της ζωή.

Διάβασε ακόμη – Emily in Paris 2: Μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις τα κομμάτια που φοράνε οι πρωταγωνίστριες της σειράς

Παρά τις αρνητικές κριτικές που έλαβε η δεύτερη σεζόν, το σόου ανανεώθηκε από τον περασμένο Ιανουάριο για δύο ακόμα κύκλους, αποδεικνύοντας πως τα νούμερα του Netflix ήταν αρκετά ικανοποιητικά.

Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, ο Star επιβεβαίωσε πως η παραγωγή θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει πως ο νέος κύκλος θα είναι ίσως διαθέσιμος στην πλατφόρμα το φθινόπωρο του 2022.

Για όσους δεν θυμούνται, στο τέλος της δεύτερης σεζόν η Emily βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, ανάμεσα στην ερωτική και την επαγγελματική της ζωή, όταν της γίνεται μία πρόταση να παραμείνει στο Παρίσι, τη στιγμή που ο Alfie της ανακοινώνει πως φεύγει για το Λονδίνο. Θα τον ακολουθήσει ή θα συνεχίσει να ζει την καλή ζωή στο Παρίσι, προσπαθώντας τη σχέση εξ’ αποστάσεως. Αναμένουμε, λοιπόν, για τα νέα επεισόδια.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @emilyinparis, @bazaaruk

Διάβασε ακόμη