Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Τα πιο παραμυθένια χριστουγεννιάτικα χωριά της Κύπρου

Για αξέχαστες γιορτές.

Ζήσε την απόλυτη μαγεία των Χριστουγέννων, πρωταγωνίστησε στο πιο όμορφο και γλυκό παραμύθι, συνάντησε τον Αϊ-Βασίλη και τα ξωτικά του, απόλαυσε υπέροχες λιχουδιές και βίωσε το κλίμα των  ημερών στα παραμυθένια χωριά που έχουν στηθεί σε όλη την Κύπρο.

O Αγρός, ο Καλοπαναγιώτης, η Κυπερούντα,  τα Λεύκαρα, η Δερύνεια και το Φικάρδου, ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου έβαλαν τα γιορτινά τους και ετοιμάστηκαν να υποδεχθούν ντόπιους και ξένους επισκέπτες σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις  14 Ιανουαρίου.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Λεύκαρα

Σε μια διαρκή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ο Δήμος Λευκάρων προετοιμάζει εκπλήξεις, βιωματικά εργαστήρια, γαστρονομικές δημιουργίες, χριστουγεννιάτικες φιγούρες και πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Διάβασε ακόμη – 8+1 τηλεοπτικά διαμερίσματα που αγαπήσαμε

Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Αγρό

To δημοφιλές χωριό ετοιμάζεται πυρετωδώς για να μας υποδεχτεί στο χριστουγεννιάτικο χωριό του και απ’ ό,τι φαίνεται από το πλούσιο πρόγραμμά του, θα έχουμε σχεδόν δύο μήνες γεμάτους ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και ψυχαγωγία.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Φικάρδου

Το αγαπημένο χωριό Φικάρδου μετατρέπεται για 2η συνεχή χρονιά σε Μεσαιωνικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό για 52 ημέρες γεμάτες μαγεία.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Καλοπαναγιώτη

Στην καρδιά της Μαραθάσας, υπάρχει ένα χωριό που κάθε Δεκέμβριο μεταμορφώνεται σε έναν μαγευτικό χώρο, σαν να βγαίνει κατευθείαν από τα παραμύθια.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Κυπερούντα

Η Κυπερούντα βρίσκεται στην οροσειρά του Τροόδους, στην περιοχή της Πιτσιλλιάς. Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο χωριό έρχεται, για να “φωτίσει” τις ημέρες των γιορτών.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στη Δερύνεια

Ο Δήμος Δερύνειας έχει επιλεγεί από το Υφυπουργείο Τουρισμού για τη λειτουργία ‘Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2023-2024″ για την περίοδο 25 Νοεμβρίου 2023 μέχρι 14 Ιανουαρίου 2024. Θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες στην πλατεία Παναγίας και στους χώρους των Μουσείων μέχρι την πλατεία Αγίου Μοδέστου.

Limassol Christmas Festive

Μια πολυδιάστατη εκδήλωση που θα προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους ανοίγει τις πόρτες του στις 8 Δεκεμβρίου στην  Παρεκκλησιά, επ. Λεμεσού. Συγκεκριμένα, το  χριστουγεννιάτικο χωριό θα περιλαμβάνει ένα υπέροχο Food Christmas Market, Luna Park,  playground και συναυλίες με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες. Μέχρι 31 Ιανουαρίου  2024.

Διάβασε ακόμη – Σόλο για τρεις: “Η Αφροδίτη με γούνα”

Ipsona Christmas Wonderland

Στην Πλατεία του Δημαρχείου Ύψωνα υποδεχόμαστε τις γιορτές με ένα μαγικό χωριό! Το Ipsonas Christmas Wonderland θα σε υποδεχθεί με αξέχαστες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις όπως παρουσιάσεις από διάφορες σχολές και ομάδες της Κύπρου, θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και πολλά άλλα. 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Κολόσσι

Όλοι, ονειρευόμαστε να ζήσουμε Χριστούγεννα βγαλμένα από παραμύθια και συνήθως τέτοιες στιγμές θα μας βρουν σε χριστουγεννιάτικα χωριά και μάρκετ όπως αυτό του Κολοσσίου. Από 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου.

Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων ανακοίνωσε πρόγραμμα17 Νοεμβρίου μέχρι 7 Γενάρη

Διασκέδασε στη μεγαλύτερη παιχνιδούπολη  της πόλης, με καρουζέλ, τον μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τροχό 40 μέτρων, και ατελείωτα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, τα οποία μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία ειδικά για την Παραμυθούπολη από το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας. Μέχρι 7 Ιανουαρίου 2024.

Πηγή: checkincyprus.com

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη