Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

22/2/22: Η δύναμη που κρύβει η σημερινή μοναδική μέρα

Η ενέργεια που κρύβουν οι “αριθμοί αγγέλου” -σύμφωνα με την αριθμολογία- και οι αλλαγές που φέρνουν στις σχέσεις μας.

Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με μια νέα σελήνη στους Ιχθύες που στρώνει το έδαφος για μια νέα αρχή και αλλαγές και αλλά και με μια μοναδική ημερομηνία μεγάλης σημασίας για την αριθμολογία.

Η σημερινή ημερομηνία 2/2/22 είναι η τελευταία ημερομηνία του αιώνα στην οποία συναντώνται οι αγγελικοί αριθμοί “222” – με τις άλλες να ήταν στις 02/2/22 και στις 20/2/22 για φέτος αλλά και τις αντίστοιχες ημερομηνίες το 2002 και το 2020. Ο αριθμός δύο για την αριθμολογία κρύβει μια δυνατή ενέργεια συνεργασίας, ισορροπίας, κατανόησης, αρμονίας και δυαδικότητας.  Κι όταν συναντάται σε μια ημερομηνία στον αγγελικό αριθμό “222” τότε αυτή η ενέργεια είναι μοναδική και έντονη και μας προωθεί να προσεγγίσουμε τη ζωή με περισσότερη κατανόηση, να αναζητήσουμε ισορροπία, να συνεργαστούμε με τους άλλους και να κινηθούμε αρμονικά στο περιβάλλον μας.

Οι αλλαγές στις σχέσεις μας με τους άλλους, με τον εαυτό μας και την κοινωνία

Η σημερινή ημερομηνία είναι πολύ δημοφιλής για γάμους και δεν είναι τυχαίο. Σύμφωνα με τους αριθμολόγους, είναι μια μέρα ιδανική για πράξεις αγάπης, δραστηριότητες που θα τονώσουν τη σχέση με τον σύντροφό σας και θα φέρουν ελπίδα και ευκαιρίες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι δεσμευμένοι σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν πίσω τους λάθη, να γίνουν πιο ειλικρινείς, να έρθουν πιο κοντά, να απολογηθούν για κάτι που έκαναν ή να διοργανώσουν μια τέλεια μέρα με τον σύντροφό τους. Οι singles θα έχουν την ευκαιρία να βρουν χρονο για self care μέσα από δραστηριότητες όπως η yoga, ο διαλογισμός ή μια βόλτα στη φύση. Η σημερινή μέρα είναι για όλους μια ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά στις κοινότητές τους, να δουν τον κόσμο συνολικά και τον εαυτό τους ως ένα κομμάτι του, να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να βρουν λύσεις σε όσα τους απασχολούν.

Δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων”, λέει η αριθμολόγος Τζάσμιν Γουλφ. Εάν ανατρέξετε στην ημερομηνία 2/2/22 νωρίτερα αυτόν τον μήνα -μια ημερομηνία επίσης γεμάτη με την ενέργεια του 2– ίσως να εντοπίσετε συνεργασίες και σχέσεις που είτε δημιουργήθηκαν, είτε ενισχύθηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Πέραν από τις σχέσεις

Ωστόσο, η ημερομηνία 22/2/22 δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με σχέσεις, είτε ρομαντικές είτε όχι. Όπως λένε οι ειδικοί, ο αριθμός “22” σχετίζεται με τη δυνατότητα να «χτίσεις» κάτι μεγαλύτερο από εσένα. Δηλαδή έχει να κάνει με το τι μπορούμε να “χτίσουμε” μαζί, όταν δουλεύουμε μέσα σε μια ομάδα.

Εάν αναλύσετε την πλήρη ημερομηνία, 22/2/2022, με αριθμολογικό τρόπο, προσθέτοντας όλους τους αριθμούς μαζί μέχρι να καταλήξετε σε έναν μονοψήφιο, θα βρείτε μια ακόμη αισιόδοξη προοπτική. Ο τελικός αριθμός είναι τρία (2+2+2+2+0+2+2=12, 1+2=3), ο οποίος σχετίζεται με τον ευεργετικό πλανήτη του Δία και όλη την επεκτατική του ενέργεια, λέει ο Κάλσι. «Όπως ο Δίας, ο αριθμός τρία αντικατοπτρίζει την πνευματικότητα, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αίσθηση της φιλανθρωπίας», λέει ο αριθμολόγος Τζέσι Κάλσι.

Πηγή: cnn.gr, madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη